Verzekering elektrische auto

Elektrische auto’s worden meestal Allrisk (Volledig Casco) verzekerd. Dan is schade aan bijvoorbeeld je accu gedekt, ook als je zelf een botsing veroorzaakt. Met de Allrisk dekking van Interpolis kun je onder andere rekenen op:

Voordelen All-risk autoverzekering van Interpolis

Ruime aanschafwaarde/nieuwwaarde regeling (3 jaar)
Bescherm je no-claimkorting met de aanvullende dekking
Accessoires onbeperkt meeverzekerd, bijvoorbeeld je laadkabel

Daarom verzeker je je elektrische auto bij Interpolis

Ruim 12.000 andere Rabobank-klanten verzekerden hun elektrische auto al bij Interpolis.

Ruime aanschafwaarde/nieuwwaarde regeling (3 jaar)

Is je auto gestolen of total loss? Met de ruime aanschaf- en nieuwwaarderegeling van Interpolis krijg je standaard tot maar liefst 3 jaar na aankoop de nieuwaarde voor nieuwe auto's en de aanschafwaarde voor occasions terug (tot € 50.000). Ook als je hem kocht van een particulier.

Accessoires onbeperkt meeverzekerd

Bij de meeste autoverzekeraars zijn accessoires beperkt meeverzekerd tegen schade en diefstal. Vaak tot € 1000 of € 2500. Interpolis is een van de weinige verzekeraars waar je accessoires standaard onbeperkt zijn meeverzekerd. Je betaalt er dus niets extra’s voor.

Handig voor bijvoorbeeld je laadkabel, fietsendrager, dakkoffer, velgen of geluidsinstallatie.

Standaard € 0 eigen risico

Met een eigen risico betaal je bij schade een deel zelf. Bij sommige autoverzekeringen is dit verplicht. Interpolis houdt het glashelder. Daarom is het eigen risico standaard € 0.

Als je wilt, kun je nadat je bent ingelogd, zelf kiezen voor een eigen risico van € 150 of € 300 per schade. Je krijgt dan korting op je premie.

Gespecialiseerde schadeafhandeling

De schade-experts van Interpolis zijn gespecialiseerd in elektrotechniek en Interpolis werkt samen met merkdealers. Bij schade wordt je elektrische auto gerepareerd door een merk-erkend schadeherstelbedrijf met NEN9140-certificaat. Dit houdt in dat deze bedrijven zijn opgeleid voor herstel van elektrische en hybride auto’s. Zo behoud je de garantie op je voertuig.

Bescherm je no-claimkorting na schade

Met de aanvullende dekking Interpolis No-Claim Garantie® kun je 1 schade per verzekeringsjaar claimen en toch je trede op de bonus-malusladder behouden. Die trede bepaalt hoeveel korting (bonus) of toeslag (malus) je krijgt op de basispremie. Hoe langer je geen schade claimt, hoe hoger je op de bonus-malusladder komt. En hoe meer ‘no-claimkorting’ je dus krijgt. Interpolis is een van de weinige verzekeraars met zo'n aanvullende dekking.

Ook je pechhulp via Interpolis

Met deze aanvullende dekking kun je rekenen op snelle hulp bij autopech. Bijvoorbeeld als je met een lege accu langs de weg komt te staan. Je auto wordt naar de dichtstbijzijnde laadpaal gesleept. En bij elektrische problemen wordt je auto weggesleept naar een specialist naar keuze.

Rapportcijfer: 8,7

Het belangrijkste van een autoverzekering is dat je bij een ongeval deskundig en vriendelijk wordt geholpen. Interpolis staat bekend om de uitstekende schadeafhandeling, door klanten beoordeeld met een 8,7. Niet voor niets kozen al 530.000 mensen voor de Interpolis Autoverzekering.

Wil jij jouw auto verzekeren?

De verzekering van je auto regel je eenvoudig bij Rabobank. Houd je kenteken en schadevrije jaren bij de hand, die heb je nodig om je premie te berekenen.