Rabobank

Verzekering elektrische auto

Elektrische auto’s worden meestal Allrisk (Volledig Casco) verzekerd. Dan is schade aan bijvoorbeeld je accu gedekt, ook als je zelf een botsing veroorzaakt. Met een Allrisk dekking van Interpolis kun je onder andere rekenen op:

Voordelen All-risk autoverzekering van Interpolis

    Ruime aanschafwaarde/nieuwwaarde regeling mogelijk (3 jaar) Accessoires onbeperkt meeverzekerd, bijvoorbeeld je laadkabel Keuze uit 2 autoverzekeringen van Interpolis

Vergelijk & bereken je premie

Daarom verzeker je je elektrische auto bij Interpolis

Al meer dan 12.000 andere Rabobank-klanten verzekerden hun elektrische auto bij Interpolis.

Gespecialiseerde schadeafhandeling

De schade-experts van Interpolis zijn gespecialiseerd in elektrotechniek en Interpolis werkt samen met merkdealers. Bij schade wordt je elektrische auto gerepareerd door een merk-erkend schadeherstelbedrijf met NEN9140-certificaat. Dit houdt in dat deze bedrijven zijn opgeleid voor herstel van elektrische en hybride auto’s. Zo behoud je de garantie op je voertuig.

Ruime aanschafwaarde/nieuwwaarde regeling mogelijk (tot 3 jaar)

Is je auto gestolen of total loss? Met de aanschaf- en nieuwwaarderegeling van Interpolis krijg je tot 3 jaar na aankoop de nieuwwaarde voor nieuwe auto's en de aanschafwaarde voor occasions terug (tot € 130.000). Ook als je hem kocht van een particulier. Met de AutoBewust autoverzekering kun je kiezen hoe lang je deze vergoeding wilt: tot 1 jaar of tot 3 jaar na aanschaf. Bij de autoverzekering die onderdeel is van de Alles in één Polis geldt de regeling standaard 3 jaar.

Accessoires onbeperkt meeverzekerd

Bij de meeste autoverzekeraars zijn accessoires beperkt meeverzekerd tegen schade en diefstal. Vaak tot € 1000 of € 2500. Interpolis is een van de weinige verzekeraars waar je accessoires standaard onbeperkt zijn meeverzekerd. Je betaalt er dus niets extra’s voor.

Handig voor bijvoorbeeld je laadkabel, fietsendrager, dakkoffer, velgen of geluidsinstallatie.

Eigen risico? Jij kiest.

Met een eigen risico betaal je bij schade een deel zelf. Bij sommige autoverzekeringen is dit verplicht. Bij de autoverzekering die onderdeel is van de Alles in één Polis, is het eigen risico standaard € 0. Je kunt dit wel verhogen, je krijgt dan korting op je premie. Bij AutoBewust is het eigen risico standaard € 150.

Bescherm je no-claimkorting na schade

Met de aanvullende dekking Interpolis No-Claim Garantie® kun je 1 schade per verzekeringsjaar claimen en toch dezelfde no-claimkorting of bonus-malus trede behouden. Die trede bepaalt hoeveel korting (bonus) of toeslag (malus) je krijgt op de basispremie. Hoe langer je geen schade claimt, hoe hoger je op de bonus-malusladder komt. En hoe meer ‘no-claimkorting’ je dus krijgt. Interpolis is een van de weinige verzekeraars met zo'n aanvullende dekking. Deze dekking is alleen beschikbaar bij de autoverzekering die onderdeel is van de Alles in één Polis, niet bij AutoBewust.

Ook je pechhulp via Interpolis

Met deze aanvullende dekking kun je rekenen op snelle hulp bij autopech. Bijvoorbeeld als je met een lege accu langs de weg komt te staan. Je auto wordt naar de dichtstbijzijnde laadpaal gesleept. En bij elektrische problemen wordt je auto weggesleept naar een specialist naar keuze.

Wil jij jouw auto verzekeren?

De verzekering van je auto regel je eenvoudig bij Rabobank. Houd je kenteken en schadevrije jaren bij de hand, die heb je nodig om je premie te berekenen.