Verzekerd voor schade aan anderen Meest gekozen voor auto’s ouder dan 10 jaar Goedkoopste van de drie hoofddekkingen (WA, Beperkt Casco en Allrisk)Tot 15% korting op je premie, een heel jaar lang

Dit is een verzekering van Interpolis. Glashelder

Interpolis gebruikt de door jou ingevulde gegevens om de premie te berekenen. Wil je weten hoe Interpolis met jouw persoonsgegevens omgaat? Je leest er meer over in het privacy statement op Interpolis.nl.

Autoverzekering

Zo krijg je 15% korting op je premie

  • Bij het afsluiten van je autoverzekering krijg je direct 10% korting op je premie. De korting geldt ook als je je kenteken wijzigt of een tweede auto verzekert. 
  • Download daarna de AutoModus app van Interpolis en meld je aan met je kenteken. Zo krijg je 5% extra korting op je premie. Deze app helpt jou om je telefoon te negeren tijdens het rijden. 
  • Interpolis verrekent de extra korting binnen één maand. Je ontvangt dan ook een aangepast verzekeringsbewijs (polis).

Beide kortingen gelden een jaar lang. De actie loopt van 6 september 2021 t/m 31 januari 2022.

Lees meer over de AutoModus app en de actie

Bekijk de actievoorwaarden (PDF)

Wat is een WA autoverzekering?

Je auto moet minimaal WA verzekerd zijn, dat is wettelijk verplicht. Dan ben je verzekerd als je met jouw auto schade veroorzaakt aan andere auto's, personen of spullen. WA betekent 'Wettelijke Aansprakelijkheid'.

Je bent verzekerd voor schade aan anderen

Schade veroorzaakt met jouw auto aan iemand anders (letselschade) is verzekerd tot € 6.500.000 per gebeurtenis. Schade aan bezittingen van anderen is verzekerd tot € 2.500.000 per gebeurtenis.

Past deze dekking bij mij?

De WA-dekking wordt het meest gekozen voor auto’s ouder dan 10 jaar. Voor veel mensen is de premie van een uitgebreidere dekking dan te hoog in vergelijking met de waarde van de auto.

Overweeg een uitgebreidere dekking als je ook verzekerd wilt zijn bij schade aan je eigen auto. Of als je niet genoeg geld achter de hand hebt om een vergelijkbare auto te kopen als je auto total loss of gestolen is. Je kunt kiezen voor WA + Beperkt Casco of de meest uitgebreide dekking: WA + Volledig Casco (Allrisk).

Bekijk jouw autopremie

Lees meer over de Interpolis Autoverzekering