Inboedelverzekering

Sluit als klant van Rabobank de Interpolis Inboedelverzekering af en verzeker je spullen in en om je huis tegen schade, brand en diefstal. Van je meubels tot je telefoon.

Inboedel All-Risk 'Beste uit de test' Consumentenbond april 2024
    Nooit onderverzekerdKies zelf de verzekering die bij je past: Inboedel All-Risk of Inboedel Uitgebreid.Bij schade maakt Interpolis het geld vaak binnen 48 uur over
Een product van
Rabobank

Wat is een inboedelverzekering?

Met een inboedelverzekering verzeker je je spullen tegen schade, brand en diefstal. Van je meubels tot je telefoon. Ook in de tuin zijn de meeste spullen verzekerd. Zoals je tuinmeubels, maar ook je fiets in een afgesloten garage of schuur.

Vergelijk onze inboedelverzekeringen

Je kunt kiezen voor Inboedel Uitgebreid of Inboedel All-Risk. Met Inboedel All-Risk is schade door eigen schuld en aan geleende spullen van iemand anders meeverzekerd. Ben je bereid om dat risico zelf te dragen? Dan is Inboedel Uitgebreid mogelijk interessant.

interpolis_inboedelverzekering_consumentenbond_23

Inboedel All-Risk: beste uit de test

De Inboedelverzekering All-Risk van Interpolis krijgt een beoordeling van 8,4 en biedt een ruime en goede dekking voor je spullen. Ook als het om (mobiele) elektronica of kostbaarheden gaat aldus de Consumentenbond.

Inboedelverzekering: dit is wat je moet weten.

Kies je voor een inboedelverzekering van Interpolis via Rabobank? Dan kun je kiezen tussen Inboedel Uitgebreid of Inboedel All-Risk. Met de All-Risk verzekering ben je ook gedekt voor schade die je zelf veroorzaakt en aan geleende spullen van anderen.

Inboedelverzekering afsluiten? Dit doe je zo

Je stelt de verzekering zelf samen zodat je deze kunt afstemmen op je persoonlijke woonsituatie. De Interpolis Inboedelverzekering kan exclusief worden afgesloten door Rabobank klanten. Je regelt de inboedelverzekering gewoon in de Rabo App, net als je bankzaken.

1. Open de Rabo App of Rabo Online Bankieren

Je inboedelverzekering regel je gewoon in de Rabo App. Liever afsluiten zonder app? Log dan in op Rabo Online Bankieren.

Illustratie van draaiende tandwielen en muntjes

2. Stel je inboedelverzekering samen

Vul de gegevens van je woning en je gezinssamenstelling in. Maak vervolgens een keuze tussen Inboedel All-Risk en Inboedel Uitgebreid. Je ziet daarna meteen de premie.

Illustratie checklist afvinken

3. Controleer je gegevens en sluit je inboedelverzekering af

Je ontvangt je polisblad in je Berichten.

Illustratie van een bewoner die zijn paraplu uit het raam steekt

4. Geniet van je dierbare spullen

Je spullen in en om het huis zijn direct verzekerd, of per de ingangsdatum die je hebt opgegeven.

Wat verzeker je met de inboedelverzekering?

Hieronder vind je een overzicht van wat wel en niet verzekerd is met de Interpolis Inboedelverzekering.

inboedelverzekering

Inboedel: wat is dat precies?

De losse spullen in jouw huis vallen onder je inboedel. Dat betekent dat het spullen zijn die je kunt pakken zonder iets kapot te maken. Denk bijvoorbeeld aan je meubels en kleding. Zelfs spullen in je tuin vallen onder je inboedel. Zoals je tuinmeubels, maar ook je fiets in de garage.

Andere relevante verzekeringen

Misschien ook interessant voor jou

Wist je dat...

Je meldt je schade 24/7 eenvoudig online bij Interpolis.

Veelgestelde vragen over de inboedelverzekering

Voorwaarden

Dit zijn de meest recente voorwaarden van 1 december 2023. Op het polisblad van je verzekering staat welke voorwaarden voor jou gelden. Het polisblad vind je digitaal in je Berichten. Of je hebt je polisblad per post ontvangen. Bekijk het Informatiedocument op verzekeringskaarten.nl voor een kort overzicht van de verzekering.

Voorwaarden Inboedel All-RiskVoorwaarden Inboedel UitgebreidAlgemene voorwaarden Interpolis Alles in één Polis®

Jouw dierbare spullen in en om het huis verzekeren?

Bereken je premie. Daarna kun je direct online je inboedelverzekering afsluiten.

phone

Hulp nodig?