Hypohteek passend bij je situatie

Waarom een inboedelverzekering?

Met de Inboedelverzekering van Interpolis verzeker je je bezittingen tegen schade door allerlei oorzaken. Handig, want je bezit meer dan je denkt.

Bereken direct je premie

Of lees meer over de inboedelverzekering

Zet je inboedel op een rijtje

De televisie, een dure bank, een lekker bed, sieraden, boeken en ga zo maar door. Zet eens op een rijtje wat je allemaal in huis hebt. Zonder dat je er misschien erg in hebt, staat er voor duizenden euro’s aan spullen in je huis. Niet alleen aan dure dingen. Ook kleine of minder kostbare spullen, bijvoorbeeld kleding of een pannenset, tellen samen vaak op tot een groot bedrag. Ga eens in je hoofd langs wat er allemaal in elke kamer van je huis staat en je zult versteld staan van de waarde.

Niemand hoopt het, maar ook in huis zit een ongeluk in een klein hoekje. Een vergeten pan op het fornuis of kortsluiting kan zomaar zorgen voor een flinke brand en al je spullen zijn weg. Spullen met emotionele waarde verliezen is al erg genoeg, maar grote financiële schade maakt de pijn nog groter. In ieder geval in je portemonnee.

Goed verzekerd, minder zorgen

Met een inboedelverzekering heb je een stuk minder zorgen aan je hoofd als er iets gebeurt met je inboedel. Want hoe groot of klein het ongelukje, en daarmee de schade, ook is: je bent verzekerd voor de schade. Van een glas water dat over je nieuwe laptop valt tot een allesverwoestende brand.

Ook in de tuin of het trappenhuis

Met de Interpolis Inboedelverzekering ben je niet alleen binnen de muren van je huis verzekerd. Heb je een nieuwe loungeset in je tuin staan? Dan is die ook verzekerd voor schade en diefstal. Ook als er iets kapot gaat in bijvoorbeeld het trappenhuis van je appartementencomplex valt dit onder de dekking.

Meestal € 0 eigen risico

In de meeste gevallen betaal je geen eigen risico bij de inboedelverzekering. Dit geldt onder andere voor schade door brand en diefstal. In een aantal gevallen betaal je wel eigen risico. Hoe dat precies zit, vind je op deze pagina.

Benieuwd wat een inboedelverzekering kost?

Bereken je premie