Auto met pechhulp bij garage

Voertuighulp van Interpolis: pechhulp onderweg

Elk jaar krijgt gemiddeld een kwart van de Nederlanders te maken met autopech. Denk aan een lekke band of een lege accu. Dan is het fijn als je direct hulp krijgt en je auto ter plekke wordt gerepareerd. Waar je ook bent en wanneer dan ook. Met de aanvullende dekking Voertuighulp van Interpolis kun je rekenen op pechhulp onderweg. Heb je pech? Bel dan Interpolis op: +31 13 462 04 62. Zo ben je snel weer op weg.

Je kunt kiezen voor onderstaande dekkingen.

  • Voertuighulp in binnen- en buitenland kun je, behalve bij de autoverzekering, aanvullend afsluiten bij de motor-, bromfiets-, camper- en oldtimerverzekering.
  • Voertuighulp op reis kun je aanvullend afsluiten bij de doorlopende reisverzekering.

Natuurlijk kun je deze dekkingen ook samen afsluiten.

Pechhulp in Nederland

Pechhulp in Nederland (Voertuighulp Nederland) is een aanvullende dekking op de Interpolis Autoverzekering. Daarmee krijg je het hele jaar direct pechhulp in Nederland. Je krijgt pechhulp van lokale specialisten. Met jouw auto kun je overal in Nederland pechhulp inschakelen, ook in je eigen woonplaats. En ook als er iemand anders in jouw auto rijdt ben je verzekerd voor pechhulp. Je wordt in één keer geholpen (reparatie en zo nodig transport), ook als je verkeerd hebt getankt of je sleutels kwijt bent. En je kunt zo vaak gebruikmaken van pechhulp als nodig is.

Pechhulp in het buitenland

Pechhulp in het buitenland (Voertuighulp Buitenland) is ook een aanvullende dekking op de Interpolis Autoverzekering. Daarmee krijg je het hele jaar direct hulp bij autopech óf een ongeval in het buitenland. Je krijgt hulp van lokale specialisten. Je wordt in één keer geholpen. Met jouw auto kun je 24/7 in het buitenland rekenen op pechhulp, ook als er iemand anders in jouw auto rijdt. Slim als je vaak over de grens komt, bijvoorbeeld voor je werk en/ of vakantie.

Ga naar de autoverzekering en bereken je premie met Voertuighulp in binnen- en/of buitenland

Pechhulp op reis

Pechhulp op reis (Voertuighulp) is een aanvullende dekking op de Interpolis Doorlopende Reisverzekering. Daarmee krijg je 24/7 direct hulp bij autopech óf een ongeval op reis. Je ontvangt de hulp bij pech van lokale specialisten. Ook als je een overnachting in Nederland hebt geboekt. Voertuighulp op reis is persoonsgebonden. In welke auto je rijdt, maakt dus niet uit.

Ga naar de doorlopende reisverzekering en bereken je premie met Voertuighulp op reis

Pechhulp: ook af te sluiten bij andere voertuigverzekeringen

Pechhulp met je motor

Ook bij de Interpolis Motorverzekering kun je aanvullend kiezen voor pechhulp in binnen- en/of buitenland.

Ga naar de motorverzekering en bereken je premie met Voertuighulp

Pechhulp met je bromfiets

Ook bij de Interpolis Bromfietsverzekering kun je aanvullend kiezen voor pechhulp in binnen- en/of buitenland.

Ga naar de bromfietsverzekering en bereken je premie met Voertuighulp

Pechhulp met je camper

Ook bij de Interpolis Camperverzekering kun je aanvullend kiezen voor pechhulp in binnen- en/of buitenland.

Ga naar de camperverzekering en bereken je premie met Voertuighulp

Pechhulp met je oldtimer

Ook bij de Interpolis Oldtimerverzekering kun je aanvullend kiezen voor pechhulp in binnen- en/of buitenland. Bel hiervoor je Rabobank.

Ga naar de oldtimerverzekering en bereken je premie met Voertuighulp

Nog geen klant?

Ben je nog geen klant van de Rabobank maar wil je wel zo’n glasheldere verzekering van Interpolis?Lees hier hoe je klant wordt.