Auto met pechhulp bij garage

Pechhulp van Interpolis

Elk jaar krijgt gemiddeld een kwart van de Nederlanders te maken met autopech. Met de aanvullende dekking voor pechhulp ben je snel weer onderweg.

Interpolis werkt hiervoor samen met bijna 90 bergers, met in totaal zo’n 700 auto’s door heel Nederland. Zo is er altijd hulp in de buurt. Beoordeeld met een 8,9 voor deskundigheid. 

Pechhulp inschakelen? Bel dan Interpolis op: +31 13 462 04 62.

Dekking toevoegen?

Log in en selecteer je autoverzekering of reisverzekering. Klik op ‘Aanpassen’ om de aanvullende dekking voor pechhulp toe te voegen.

Naar mijn verzekeringen

Pechhulp Nederland

Bij je Autoverzekering

Met vervangend vervoerOok hulp bij jou voor de deurZelfs als iemand anders in je auto rijdt
Bereken je premie

Lees meer

Pechhulp Buitenland

Bij je Autoverzekering

365 dagen per jaarMet vervangend vervoerZelfs als iemand anders in je auto rijdt
Bereken je premie

Lees meer

Pechhulp Op Reis

Bij je Reisverzekering

Voor op vakantie in binnen- en buitenlandMet vervangend vervoerBij Kortlopende en Doorlopende Reisverzekering
Bereken je premie

Lees meer

Voordelen van Interpolis Pechhulp

Direct verzekerd
Bij Interpolis geen wachtdagen, je dekking gaat dus direct in.

Sleutels kwijt? Ook dan komt er hulp.
Natuurlijk komt er hulp bij motorproblemen. Maar ook als je je sleutels kwijt bent. Of als je de verkeerde brandstof hebt getankt, je accu leeg is of een lekke band hebt. Zo sta je er niet alleen voor. 

Geen voorrij- of sleepkosten
Je betaalt geen voorrij- of sleepkosten. En je krijgt een onbeperkt aantal keer per jaar hulp. Hulp bij een lege accu wordt 3x per jaar vergoed. 

Maar liefst 5 dagen vervangend vervoer
Als je auto niet direct gemaakt kan worden, krijg je maximaal 5 dagen vervangend vervoer. Bij ANWB Wegenwacht® Nederland Standaard is dat maximaal 2 dagen.

Woonplaatsservice standaard inbegrepen
Ook dichtbij huis kun je op hulp rekenen, bijvoorbeeld als je auto niet wil starten bij jou voor de deur. Want 40% van de pechhulpgevallen vindt plaats in de eigen woonplaats.

Ook als iemand anders in je auto rijdt
Met pechhulp bij je autoverzekering is je auto verzekerd in plaats van jij als persoon. Daardoor is pechhulp ook geregeld als iemand anders rijdt, zonder dat je extra premie betaalt. 

Pechhulp bij je Reisverzekering is wel persoonsgebonden, dat heeft als voordeel dat je ook in een andere auto bent verzekerd.

Ook voor je motor, scooter, camper en oldtimer

Ook bij je motor-, bromfiets-, camper- en oldtimerverzekering kun je aanvullend pechhulp Binnen- en Buitenland afsluiten.

Al pechhulp via je dealer of garage?

Heb je via je dealer of garage nog recht op pechhulp? Dan is extra verzekeren misschien helemaal niet nodig. Dat scheelt weer.

Direct regelen

Log in en selecteer je autoverzekering of reisverzekering. Klik op ‘Aanpassen’ om de aanvullende dekking voor pechhulp toe te voegen.

Naar mijn verzekeringen

Nog geen klant?

Ben je nog geen klant van de Rabobank maar wil je wel zo’n glasheldere verzekering van Interpolis?Lees hier hoe je klant wordt.