Dekking Rechtsbijstandverzekering

Hulp en juridisch advies bij conflicten

Deskundige juridische hulp

U kunt in uw directe omgeving, op uw werk of in het verkeer te maken krijgen met conflicten. Soms komt u er niet uit met de andere partij. Het kost u veel energie en geld om de strijd aan te gaan. Met de Interpolis Rechtsbijstandverzekering bent u verzekerd van hulp en advies van gespecialiseerde juristen. Zo staat u er niet alleen voor.

Dekking Interpolis Rechtsbijstandverzekering

Met de Rechtsbijstandverzekering van Interpolis verzekert u alleen datgene wat u nodig heeft. Met de basisdekking kunt u over de hele wereld rekenen op hulp bij strafrechtzaken, getuigenverhoren, waarborgsommen en onvermogendekkingen. Daarnaast kiest u minimaal een van de volgende dekkingen:

  • Verkeer: hulp wanneer u schade oploopt in het verkeer en deze wilt verhalen op anderen
  • Consument & Wonen: hulp bij een conflict over uw woning of over spullen die u koopt
  • Werk & Inkomen: hulp bij een conflict met uw werkgever of uitkeringsinstantie
  • Fiscaal & Vermogen: hulp bij een conflict over een tweede woning of vakantiehuis of wanneer u een beroepsprocedure wilt starten tegen de Belastingdienst

Dit is verzekerd per dekking

Vergoeding kosten

Met de Interpolis Rechtsbijstandverzekering wordt u bijgestaan door een onafhankelijke, gespecialiseerde jurist van de Stichting Achmea Rechtsbijstand (SAR). Deze kosten worden geheel vergoed. Daarnaast worden extra kosten tot maximaal €50.000 per gebeurtenis vergoed. Deze extra kosten moeten wel zijn gemaakt met goedkeuring van Achmea Rechtsbijstand.

Bekijk alle vergoedingen

Interpolis Rechtsbijstandverzekering afsluiten

Wilt u de Rechtsbijstandverzekering van Interpolis afsluiten, bereken dan eenvoudig uw premie online en sluit de verzekering direct af.

Bereken uw premie

Contact

Rabobank