Juridische bijstand nodig tijdens een conflict over je arbeidscontract of over je inkomen? Met de module ‘Werk & Inkomen’ op je Interpolis Rechtsbijstandverzekering krijg je juridische hulp bij dit soort conflicten.

Bereken je premie

Meer over de rechtsbijstandverzekering

Juridische hulp bij conflicten op je werk of over je inkomen

De module ‘Werk en Inkomen’ sluit je af voor juridische hulp bij conflicten over:

Een arbeidscontract, uw inkomen uit loondienst en ontslag.Lichamelijke of geestelijke schade die je kreeg tijdens je werk in loondienst, bijvoorbeeld door een bedrijfsongeval.Pensioen of een arbeidsongeschiktheidsverzekering.Sociale verzekeringen of voorzieningen. Bijvoorbeeld een uitkering of kinderbijslag.Studiefinanciering.

Met deze module kun je ook je arbeidscontract laten controleren of deze klopt met de wet. Je krijgt hierbij juridisch advies.

Niet verzekerd zijn:

Conflicten die te maken hebben met je eigen bedrijf, kantoor of praktijk.Conflicten over toeslagen van de belastingdienst.

De voordelen van de Interpolis Rechtsbijstandverzekering

Bij Interpolis ben je direct verzekerd Het afsluiten van de rechtsbijstandverzekering is heel eenvoudig te regelen via de Rabo App of online.

Wanneer ben je direct verzekerd?:

Je bent overgestapt van een andere rechtsbijstandverzekering die het conflict ook dekte. Je een conflict krijgt over een contract dat je sluit na de ingangsdatum van de module ‘Werk en Inkomen’. Sluit je bijvoorbeeld één maand na de start een nieuw contract met een werkgever en zijn er problemen? Dan ben je direct verzekerd van juridische hulp.

Premie berekenen

Bereken eenvoudig je premie voor een Rechtsbijstandverzekering.

Bereken je premie

Meer over de rechtsbijstandverzekering