Reisverzekering vergelijken

Ga je vaak op vakantie? Bijvoorbeeld naar een festivalweekend, een citytrip of een verre reis naar een tropische bestemming. Met de doorlopende reisverzekering van Interpolis ga je het hele jaar door verzekerd op reis. Ga je minder vaak op reis? Bekijk dan de kortlopende reisverzekering.

alarmcentrale 24/7 bereikbaar bepaal zelf de hoogte van je premie met jouw keuze voor relevante aanvullende dekkingen bereken online je premie en sluit meteen af
Corona en je verzekeringen

Corona en je verzekeringen

De maatregelen rondom het coronavirus roepen allerlei vragen op. Wat wordt er bijvoorbeeld vergoed door je zorgverzekering? En hoe moet het met je geplande vakantie? We zetten de belangrijkste informatie op een rij.

Lees meer

Doorlopende reisverzekering

tot 5 minuten voor vertrek af te sluiten voor meerdere weekendjes weg én/of je lange reis profiteer van pakketkorting met de Alles in één Polis van Interpolis
Bereken je premie

Kortlopende reisverzekering

geschikt als je 1 keer per jaar kort op vakantie gaat ook voor (vrienden)groepen, dus ideaal voor dat familieweekend of festival je betaalt premie per vakantiedag (én € 3,60 extra per verzekering)
Bereken je premie