Met een annuleringsverzekering ben je verzekerd voor annuleringskosten als je geboekte vakantie niet door kan gaan of als je deze moet afbreken. Maar hoe zit het met de vergoeding van geannuleerde vliegtickets? Lees het hier. 

Vliegticket verzekeren met annuleringsverzekering

Bij het annuleren van vliegtickets krijg je te maken met annuleringskosten. In veel gevallen zijn deze gelijk aan de volledige ticketprijs. Met de annuleringsverzekering van Interpolis ben je hiervoor verzekerd. Je krijgt een vergoeding voor het omboeken, wijzigen of annuleren van je vliegticket. Je hoeft dus geen losse annuleringsverzekering voor vliegtickets af te sluiten. Om gebruik te maken van de annuleringsverzekering moet je voldoen aan een geldige annuleringsreden. Lees meer onder Wel en Niet verzekerd.

Let wel op: de kosten van vliegtickets zijn niet verzekerd als de terugreisdatum van tevoren niet bekend is.

Annuleringsverzekering vliegticket

Concerttickets ook verzekerd met de doorlopende annuleringsverzekering

Heb je tickets voor een concert of theatervoorstelling en moet je deze plotseling annuleren? Deze kosten worden vergoed door de doorlopende annuleringsverzekering van Interpolis. Concerten in Nederland zijn alleen gedekt wanneer je een overnachting hebt bijgeboekt. Concerten in het buitenland worden ook zonder bijgeboekte overnachting vergoed. 

Let wel op: deze dekking geldt alleen bij een doorlopende annuleringsverzekering. In de kortlopende annuleringsverzekering zit geen vergoeding voor contert en theatervoorstelling tickets.

Ben jij al klaar voor je volgende reis?

Bereken je premie. Daarna kun je gelijk online je doorlopende annuleringsverzekering afsluiten.

Bereken je premie

Al een doorlopende reisverzekering? Log in en zet de dekking doorlopende annulering aan