Europa- of Werelddekking

Bij de doorlopende en kortlopende reisverzekering kun je kiezen voor Europa- of Werelddekking. Reis je weleens buiten Europa, kies dan voor Werelddekking. Check voor vertrek onder welke dekking je vakantieland valt.

Nu: het eerste jaar 10% korting op je premie

Je gaat vaker op reis dan je denkt. Je kunt dat nu met extra voordeel doen: sluit je een nieuwe doorlopende reisverzekering af? Dan krijg je het eerste jaar 10% korting op je premie. Deze premie wordt in mindering gebracht op je premie nádat je eventuele korting van je betaalpakket in mindering is gebracht. Heb je meerdere rubrieken? Dan kun je daarna ook nog maximaal 12% pakketkorting krijgen. De actie loopt van 5 juni 2019 tot 1 september 2019. Bekijk voor meer informatie de actievoorwaarden.

Lees meer

Europadekking

Met Europadekking ben je verzekerd in:

  • Nederland (als je een overnachting hebt geboekt)
  • alle Europese landen (inclusief dagtrips zonder overnachting, zoals een dagje Antwerpen)
  • een aantal landen aan de Middellandse Zee, zoals Marokko, Israël, Turkije en Tunesië

Werelddekking

Met Werelddekking ben je wereldwijd verzekerd.

Voor zowel Europadekking als Werelddekking geldt dat je niet bent verzekerd als je afreist naar een gebied waarvoor een negatief reisadvies - kleurcode oranje en rood - geldt. Kijk op www.rijksoverheid.nl om te zien voor welke landen dat op dit moment geldt.

Heb je je reis naar een gebied met een negatief reisadvies geannuleerd? Als dit advies tijdens het boeken nog niet gold, ben je met de annuleringsverzekering gewoon verzekerd.