Pech kan je altijd en overal overkomen, ook als je ertussenuit bent. Vooral bij (ernstige) ziekte of een ongeval is goede hulp belangrijk. De kosten van medische hulp in het buitenland kunnen erg hoog zijn. Met een reisverzekering van Interpolis ga je zelfverzekerd op reis.

Bereken je premie

Al verzekerd via de Rabobank? Log in en bereken je premie met pakketkorting.

Backpacken reisverzekering

Hier ben je sowieso voor verzekerd

hulp van de Interpolis Alarmcentrale, 24 uur per dag onverwachte kosten, zoals extra verblijfkosten en kosten doordat je bagage niet is aangekomen op je vakantiebestemming (tot € 150 per verzekerde om bijvoorbeeld kleding en/of toiletspullen te kopen) telefoon- en internetkosten die je moet maken als gevolg van schade

Je kiest zelf:

hoeveel aaneengesloten dagen je verzekert (60, 180 of 365 dagen) of je alleen in Europa verzekerd wilt zijn of ook daarbuiten

Wat kan er zoal gebeuren?

Met je vriendin ben je op reis in Vietnam. Op de laatste vakantiedag huren jullie een fiets. Al snel gaat het mis: in een gladde bocht ga je onderuit.

Je belandt in het ziekenhuis met een gebroken sleutelbeen en - ondanks de helm - een hersenschudding. Je moet de terugreis uitstellen. Je vriendin belt Interpolis, waar jullie een reisverzekering hebben. Gelukkig worden de extra reis- en verblijfskosten vergoed. Sterker nog: Interpolis regelt de extra overnachtingen en nieuwe vliegtickets.

Je bagage verzekeren? Bekijk de extra dekkingen

Ben jij al klaar voor je volgende reis?

Bereken je premie. Daarna kun je gelijk online je doorlopende resiverzekering afsluiten.

Bereken je premie