Pech kan je altijd en overal overkomen, ook als je ertussenuit bent. Vooral bij (ernstige) ziekte of een ongeval is goede hulp belangrijk. De kosten van medische hulp in het buitenland kunnen erg hoog zijn. Met een reisverzekering van Interpolis ga je zelfverzekerd op reis.

Bereken je premie

Al verzekerd via de Rabobank? Log in en bereken je premie met pakketkorting.

Dit is een verzekering van Interpolis. Glashelder

Van weekendje weg tot verre reis

Hier ben je sowieso voor verzekerd

hulp van de Interpolis Alarmcentrale, 24 uur per dagonverwachte kosten, zoals extra verblijfkosten en kosten doordat je bagage niet is aangekomen op je vakantiebestemming (tot € 150 per verzekerde om bijvoorbeeld kleding en/of toiletspullen te kopen)telefoon- en internetkosten die je moet maken als gevolg van schade

Je kiest zelf:

hoeveel aaneengesloten dagen je verzekert (60, 180 of 365 dagen)of je alleen in Europa verzekerd wilt zijn of ook daarbuiten

Wat kan er zoal gebeuren?

Tijd voor het jaarlijkse familie-uitje in de Ardennen. Op een stormachtige lentedag rijd je met je vriendin en dochtertje naar jullie accommodatie. Als jullie de auto uitstappen, wordt je dochtertje geraakt door een afgebroken tak. Ze heeft een gapende hoofdwond en bloedt flink.

In paniek bel je de Interpolis Alarmcentrale. De medewerker verleent telefonisch eerste hulp en regelt direct een ambulance. Een halfuur later ben je in het ziekenhuis, waar blijkt dat je dochtertje geluk heeft gehad. De volgende dag mag ze al naar huis.

Je bagage verzekeren? Bekijk de extra dekkingen

Ben jij al klaar voor je volgende reis?

Bereken je premie. Daarna kun je gelijk online je doorlopende reisverzekering afsluiten.

Bereken je premie