Overlijdensrisicoverzekering wijzigen of opzeggen

Wil je je dierbaren wat extra nalaten als je bent overleden? Of is je Interpolis Overlijdensrisicoverzekering niet meer nodig? Je kunt je overlijdensrisicoverzekering op elk moment wijzigen of opzeggen.

Overlijdensrisicoverzekering wijzigen

Vind je bijvoorbeeld het bedrag waarvoor je verzekerd bent te hoog of te laag? Of wil je dat het geld na je overlijden naar een andere nabestaande gaat? Neem contact op met de Rabobank en geef je wijziging door. Dit kan kosteloos. 

Wijzigen bij verpande verzekering

Is je verzekering verpand? Dat betekent dat de ‘pandhouder’ geld krijgt als je overlijdt. De pandhouder is vaak de bank waar je je hypotheek hebt. De naam van de pandhouder staat op je polis. Vraag eerst toestemming aan de ‘pandhouder’ als je je verzekering wijzigt.

Neem contact op met de Rabobank

Overlijdensrisicoverzekering opzeggen

Wil je de Interpolis Overlijdensrisicoverzekering opzeggen? Bijvoorbeeld als je de verzekering niet meer nodig vindt? Neem dan contact op met de Rabobank en zeg kosteloos de verzekering op. Heb je toevallig net je maandpremie betaald? Dan krijg je geld terug voor de dagen die je niet meer verzekerd bent.

Opzeggen bij verpande verzekering

Is je verzekering verpand? Dat betekent dat de ‘pandhouder’ geld krijgt als je overlijdt. De pandhouder is vaak de bank waar je je hypotheek hebt. De naam van de pandhouder staat op je polis. Vraag eerst toestemming aan de ‘pandhouder’ als je je verzekering opzegt.

Verzekering stoppen bij overlijden

Wil je de overlijdensrisicoverzekering stoppen omdat de verzekerde is overleden? Meld het overlijden dan online bij de Rabobank.

Lees meer over het melden van een overlijden Neem contact op met de Rabobank

Veelgestelde vragen

Ik wil mijn overlijdensrisicoverzekering in de bedenktijd stopzetten. Kan dat?

Ja, dat kan. Je hebt na je aanvraag een bedenktijd van dertig dagen. In die periode zet je de verzekering kosteloos stop. Neem contact op met de Rabobank om dit te regelen. Je krijgt je al betaalde premie en de afsluitkosten terug.

Neem contact op met de Rabobank

Service en Contact