Schade melden en pechhulp onderweg

Plonste je e-reader op vakantie net als jij in het zwembad? Of sta je met motorpech langs de kant van de A2? Woon je niet meer veilig door schade? Meld je schade of pech zo snel mogelijk aan Interpolis. Dit kan online of via de telefoon.

Wat betekent het coronavirus voor je verzekering, hypotheek of beleggingen? Lees hier antwoorden op de meestgestelde vragen.

Lees meer over corona

Voordat je schade meldt

Heb je schade? Verzamel dan eerst de gegevens die je nodig hebt om je melding te doen bij Interpolis. Dit zijn bijvoorbeeld:

Je polisnummer. Naam, adres en telefoonnummer van de persoon die de schade heeft gemaakt. Bonnetjes met daarop de nieuwprijs of aankoopprijs van het beschadigde product. Het adres van je hotel in het buitenland of in Nederland, als je op vakantie bent.

Schade melden: online en via telefoon

Meld je schade zo snel mogelijk aan Interpolis. Je kunt de schade online melden, ook als je in het buitenland bent.
Regel je de schade liever via de telefoon? Neem dan contact op met Interpolis op +31 13-580 12 34.

Noodsituatie

Heb je pech onderweg of ben je in het buitenland? Neem dan contact op met de Interpolis Alarmcentrale op +31 13-462 04 62.

Spoedhulp gezondheidszorg in buitenland

Het telefoonnummer van de Interpolis Alarmcentrale voor spoedeisende gezondheidszorg in het buitenland is: +31 71 364 18 50 (lokaal tarief).

Meld schade online op Interpolis.nl Neem contact op met Interpolis

Schade gemeld: wat nu?

Je belt met een schadebehandelaar van Interpolis om de schade te bespreken. Hij vertelt wat je moet doen nadat je de schade hebt gemeld. Interpolis beoordeelt de schade binnen drie tot tien werkdagen. Bij schade door storm of hagel handelt Interpolis de schade direct af.

Krijg je geld van je verzekering? Dan ontvang je het bedrag binnen twee werkdagen nadat je melding is goedgekeurd.

Schade aan auto of caravan

Moet de schade aan je auto of caravan hersteld worden? Ga dan naar een herstelbedrijf waarmee Interpolis samenwerkt. Dan krijg je extra voordelen:

Reparatie met originele merkonderdelen. Een vervangende auto tijdens het herstel.Alle kosten regelt het herstelbedrijf direct met Interpolis. FOCWA/BOVAG garantie op herstel. Je caravan krijgt een veiligheidskeuring.

Zoek een schadeherstelbedrijf op Interpolis.nl Lees meer over het schadeproces op Interpolis.nl Lees meer over wat te doen bij autoruitschade op Interpolis.nl

Pechhulp onderweg in binnen- en buitenland

Ben je verzekerd voor Interpolis Voertuighulp en sta je in Nederland of in het buitenland met pech langs de weg? Bijvoorbeeld met je auto en caravan, of je motor? Bel dan met Interpolis op het telefoonnummer +31 13 462 04 62 (lokaal tarief). Dit geldt ook als je pech hebt met je boot of bromfiets

Vraag pechhulp aan Interpolis

Service en Contact