Verzekering wijzigen

Heb je verhuisplannen? Ga je samenwonen of trouwen? Is er een kindje op komst? Bij veranderingen, of ze nu groot of klein zijn, is het belangrijk om je verzekeringen van Interpolis te wijzigen zodat ze bij je nieuwe situatie passen.

Verzekering wijzigen

Je verzekering online wijzigen

In Rabo Online Bankieren en de Rabo Bankieren App kun je de schadeverzekeringen, zoals je woonhuis- of inboedelverzekering, van je Interpolis Alles in één Polis® bekijken en wijzigen. 

Log in met de bankpas van degene die ook de verzekeringsnemer is (persoon die de verzekering(en) op zijn naam heeft staan) óf gebruik je vijfcijferige code. Kies vervolgens de verzekering die je wilt wijzigen. Je bevestigt een wijziging door op de knop 'Akkoord' te klikken of de wijziging te ondertekenen met je vijfcijferige code.’ te klikken. Je ontvangt een bevestiging van je wijziging in je ‘Berichten’. 

Ingangsdatum wijziging

Je wijziging gaat in op de door jou opgegeven datum. Het kan tot twee dagen duren voordat je de wijziging ook in het overzicht van je verzekeringen ziet. Bovenaan je overzicht staat tot aan welke datum je verzekeringen zijn bijgewerkt. 

Inloggen lukt niet of verzekering staat er niet bij

Kun je niet inloggen of staat de verzekering die je wilt wijzigen er niet bij? Sommige verzekeringen, zoals de bootverzekering, kun je niet online wijzigen. Neem dan contact op met de Rabobank.

Wijzig je verzekering

Neem contact met ons op

Service en Contact