Zorgpolis en zorgpas ontvangen

Je ontvangt elk jaar een nieuwe zorgpolis en zorgpas van Interpolis. Daarmee bewijs je dat je verzekerd bent voor zorg. Bijvoorbeeld als je een bezoekje brengt aan het ziekenhuis of de fysiotherapeut.

Polis en pas van je nieuwe zorgverzekering ontvangen

Heb je net een van de Interpolis Zorgverzekeringen aangevraagd? Dan krijg je binnen twee dagen een bevestiging van je aanvraag. Na ongeveer vijftien dagen krijg je je nieuwe zorgpolis en zorgpas in aparte enveloppen thuis. Ook als meerdere personen binnen het huishouden een zorgverzekering hebben aangevraagd, krijg je de passen en polissen in aparte enveloppen.

Elk jaar een nieuwe zorgpolis ontvangen

Je krijgt elk jaar in november een nieuwe polis en zorgpas van je Interpolis ZorgCompact® of Interpolis ZorgActief®. Je vindt de polis voor het komende jaar in je ‘Berichten’ in de Rabo App en in Rabo Online Bankieren.

Ontvang je de polis liever (ook) per post? Geef dit online door aan de Rabobank via Rabo Online Bankieren.

Lees meer over hoe je de polis via de post ontvangt

Veelgestelde vragen

Ik heb mijn zorgpas niet ontvangen. Wat nu?

Vraag kosteloos een nieuwe zorgpas aan bij Interpolis. Je krijgt je pas binnen twee weken thuisgestuurd.

Vraag een nieuwe zorgpas aan op Interpolis.nl

Mijn zorgpas is kwijt/gestolen. Kan ik een nieuwe aanvragen?

Je vraagt kosteloos een nieuwe zorgpas aan bij Interpolis. Je krijgt je pas binnen twee weken thuisgestuurd. Je zorgpas is alleen je verzekeringsbewijs. Ook als je pas verloren of kwijt is, krijg je gewoon de zorg die je nodig hebt.

Vraag een nieuwe zorgpas aan op Interpolis.nl

Service en Contact