Vader geeft autosleutels aan zijn zoon met studentenverzekeringen

Studentenverzekeringen

Als mbo-, hbo- of wo-student haal je het geld voor een financiële tegenvaller niet zomaar uit je broekzak. Maar wat nou als je laptop gestolen wordt? En wat heb je nodig als je op kamers gaat? Met de studentenverzekeringen van Interpolis ben je voor een paar euro per maand goed verzekerd. Bereken je premie en sluit daarna je studentenverzekeringen direct af.

voor studenten tot 25 jaar20% korting op de premie van de inboedelverzekering25% korting op de premie van de doorlopende reisverzekering

Dit is een verzekering van Interpolis. Glashelder

Bereken je premie

Al verzekerd via de Rabobank? Log in en bereken je premie met pakketkorting

Doorlopende Reisverzekering

Ga je stage lopen in het buitenland? Of heb je plannen om op wintersport te gaan? Met de Interpolis Doorlopende Reisverzekering komen jij en je spullen veilig thuis als er iets gebeurt. Niet alleen in het buitenland, ook tijdens een festivalweekend of overnachting in eigen land.

Inboedelverzekering

Ga je op kamers? Dan heb je veel spullen waar iets mee kan gebeuren zoals je laptop en sieraden. Met de Interpolis Inboedelverzekering zijn je spullen binnenshuis verzekerd tegen schade door onder andere brand, storm, water en diefstal.

BuitenDeDeur® verzekering

Reis je vaak met het OV? Of neem je je waardevolle spullen mee naar college? Hiervoor is de Interpolis BuitenDeDeur® verzekering. De spullen die je meeneemt zijn verzekerd tegen verlies, schade en diefstal. En wist je dat een aparte telefoonverzekering niet meer nodig is?

Aansprakelijkheidsverzekering

Stel: je beschadigt op de fiets per ongeluk een geparkeerde auto. Of iemand raakt gewond door je onvoorzichtigheid. Als je wettelijk aansprakelijk bent voor (letsel)schade kan de financiële schade oplopen. Met de Interpolis Aansprakelijkheidsverzekering voorkom je hoge kosten.

Bespaartip: op de polis van je ouders

Hebben je ouders een Interpolis Alles in één Polis®? Zolang je voltijd studeert mag je op de polis van je ouders of verzorgers, ook als je uitwonend bent. Dit geldt voor de doorlopende reisverzekering, de BuitenDeDeur verzekering en de aansprakelijkheidsverzekering. Je ouders moeten jou dan wel meetellen bij het bepalen van hun gezinssamenstelling.