Studentenverzekering

Vanaf een paar euro per maand verzekerd

Voor jou en je spullen

Als mbo-, hbo- of wo-student haal je het geld voor een financiële tegenvaller niet zomaar uit je broekzak. Met de voordelige studentenverzekeringen van Interpolis ben je voor een paar euro per maand verzekerd.

Voor jezelf: zorgverzekering

Interpolis heeft twee zorgverzekeringen, ZorgActief en ZorgCompact.  ZorgCompact is een volledig online verzekering met een scherpe basispremie en 1 eenvoudig aanvullend pakket. Ideaal voor studenten die niet teveel willen betalen.

Voor je vakantie: reisverzekering

Een festivalweekend, stedentrip, vakantie of stage in het buitenland; ook als je ertussenuit gaat, wil je goed verzekerd zijn. Met de Interpolis Doorlopende Reisverzekering komen jij en je spullen veilig thuis als er iets gebeurt.

Voor je spullen binnen: inboedelverzekering

Ga je op kamers, dan heb je veel spullen waar iets mee kan gebeuren. Als er iets misgaat, wil je graag nieuwe spullen kunnen kopen. Daarvoor is de Interpolis Inboedelverzekering.

Voor je spullen onderweg: BuitenDeDeur verzekering

Ook als je de deur uitgaat, wil je dat spullen zoals je smartphone en laptop verzekerd zijn tegen verlies, schade en diefstal. Kies daarom voor de Interpolis BuitenDeDeur® verzekering.

Voor schade die jij veroorzaakt: aansprakelijkheidsverzekering

Op de fiets beschadig je per ongeluk een geparkeerde auto. Of iemand raakt gewond door je onvoorzichtigheid. Met de Interpolis Aansprakelijkheidsverzekering voorkom je hoge kosten als je wettelijk aansprakelijk bent voor (letsel)schade.

Voor je fiets: Fietsverzekering

Als er iets gebeurt met je fiets, wil je dat het snel wordt opgelost. Met de Interpolis Fietsverzekering kun je elke fiets verzekeren, dus ook elektrische fietsen. Met de Fietsverzekering ben je verzekerd voor o.a. diefstal en schade en zijn je accessoires standaard meeverzekerd.

Contact

Rabobank