Interpolis Woonverzekeringen zijn verkrijgbaar via de Rabobank

Woonverzekeringen

Met de woonverzekeringen verzeker je je huis én alle spullen in en om je huis tegen schade door onder andere storm, brand en water. Je kunt online premie berekenen van de inboedelverzekering en woonhuisverzekering en je verzekering online afsluiten via de Rabobank.

Dit is een verzekering van Interpolis. Glashelder

Bereken je premie

Inboedelverzekering

Met de Interpolis Inboedelverzekering verzeker je al je bezittingen in en rondom je huis tegen schade door brand, storm, water, diefstal en inbraak. Je bent allrisk verzekerd. Dat betekent dat je ook verzekerd bent als je per ongeluk zelf iets stukmaakt.

Woonhuisverzekering (opstalverzekering)

Met de Interpolis Woonhuisverzekering verzeker je je onder andere voor schade aan je huis, tuin en garage door brand, storm, water of diefstal. Je bent allrisk verzekerd, dus ook als je zelf per ongeluk iets stukmaakt.

BuitenDeDeur verzekering

Met de Interpolis BuitenDeDeur® verzekering verzeker je alle waardevolle spullen die je meeneemt voor schade, verlies en diefstal. Alle spullen zijn verzekerd terwijl je in Nederland onderweg bent.

Interpolis ThuisWacht: laat je huis met een veilig gevoel achter

Interpolis Thuiswacht: met een gerust gevoel van huis

Interpolis ThuisWacht® let op je huis als je er niet bent. Je kunt vanaf iedere locatie de situatie in je huis gaten houden met behulp van de app en de slimme camera, deur- en raamsensoren. Zo kun je meteen reageren als het nodig is. Je krijgt ook een berichtje als je kinderen weer thuis zijn.

Bekijk de Interpolis ThuisWacht®

Interpolis woonverzekeringen voor huurders

Woonverzekeringen voor huurders

Als je huurt is het niet alleen verstandig om je spullen goed te verzekeren, ook de verbeteringen die je zelf gemaakt hebt aan je huurwoning zijn van belang. Bekijk welke verzekeringen voor jou als huurder relevant zijn.

Wat heb ik nodig als huurder?