Glasverzekering

Glas van een (dak)raam, deur of douchecabine kapot in huis of in de schuur? Bij Interpolis is glas verzekerd met je inboedelverzekering, als je huurt of je woonhuisverzekering als je een koophuis hebt. Je hebt dus geen aanvullende glasverzekering nodig.

Inboedelverzekering van Interpolis

Als je een woning huurt of een appartement hebt, ben je via de Interpolis Inboedelverzekering verzekerd voor schade aan het glas van je woning. Denk aan ruiten (ook van kunststof en dubbel glas), lichtkoepels, dakramen, glazen douchecabines, glas in deuren en glas in gevels.

Je krijgt een vergoeding als in het huurcontract of in het reglement van de VvE (Vereniging van Eigenaren) staat dat je de schade of kosten zelf moet betalen.

Ga naar de Interpolis Inboedelverzekering

Woonhuisverzekering van Interpolis

Met de woonhuisverzekering (opstalverzekering) ben je uitgebreid verzekerd tegen glasschade.

Ga naar de Interpolis Woonhuisverzekering

Voor appartementen sluit de VvE normaal gesproken een woonhuisverzekering voor het hele gebouw af. In dat geval is je glas meestal ook verzekerd. Is dit niet het geval, dan ben je alsnog verzekerd met de Interpolis Inboedelverzekering.

"Ik had glasbreuk (woonkamer), heb gebeld met Interpolis en werd keurig te woord gestaan. Binnen één dag belde een glasbedrijf, die kwamen snel de schade opnemen en op de afgesproken dag hebben ze de ruit vervangen."

- RHM Vlassak (Weert)

Schade melden?

Wil je een schade melden? Meestal wordt je schade met één telefoontje afgehandeld. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Neem online of telefonisch contact met Interpolis op. Wel zo prettig.

Schade melden

Zelf regelen & contact

Zelf regelen Contact Chat