Glasverzekering

Geen aanvullende glasverzekering nodig bij inboedel- en woonhuisverzekering

Glas verzekeren

Glas van een (dak)raam, deur of douchecabine kapot in huis of in de schuur? Bij veel verzekeraars kunt u glas verzekeren met een aparte glasverzekering. Bij Interpolis is glas verzekerd met uw inboedelverzekering (als u een huurhuis heeft) of uw woonhuisverzekering (als u een koophuis heeft). U heeft dus geen aanvullende glasverzekering nodig.

Inboedelverzekering van Interpolis

Als u een woning huurt of een appartement heeft, bent u via de Interpolis Inboedelverzekering verzekerd voor schade aan het glas van de woning. Denk aan ruiten (ook van kunststof en dubbel glas), lichtkoepels, dakramen, glazen douchecabines, glas in deuren en glas in gevels.

U krijgt een vergoeding als in het huurcontract of in het reglement van de VvE (Vereniging van Eigenaren) staat dat u de schade of kosten zelf moet betalen.

Ga naar de Interpolis Inboedelverzekering

Woonhuisverzekering van Interpolis

Met de woonhuisverzekering (opstalverzekering) is uw woning zelf uitgebreid verzekerd tegen glasschade.

Ga naar de Interpolis Woonhuisverzekering

Voor appartementen sluit de VvE normaal gesproken een woonhuisverzekering voor het hele gebouw af. In dat geval is uw glas meestal ook verzekerd. Is dit niet het geval, dan bent u alsnog verzekerd met de Interpolis Inboedelverzekering.

Contact

Rabobank