Slimme ThuisMeester oplossing

Met rook- en watermelder, een slimme lamp (op afstand bedienbaar) en een basisstation dat deze apparaten aan uw smartphone koppelt

Blijf in contact met uw huis

  • Wilt u de ThuisMeester oplossing bestellen in de Preventiewinkel van Interpolis? Ga dan naar www.preventiewinkel.nl.

Maak uw huis nóg veiliger

Nederland wordt steeds veiliger. Toch komt inbraak-, water- of brandschade nog dagelijks voor. En niet iedereen vóelt zich veilig. Interpolis wil helpen om uw huis veiliger te maken. Om samen schade te voorkomen. Daarom biedt Interpolis deze ThuisMeester oplossing aan.

Doe mee met het experiment

Zodra u uw ThuisMeester oplossing aanvraagt, vraagt Interpolis u om mee te doen met een experiment. Hiervoor stuurt Interpolis u twee e-mails, waarin we u vragen om uw ervaringen te delen. Met dit experiment onderzoekt Interpolis of de ThuisMeester oplossing bijdraagt aan het gevoel van veiligheid in en om uw huis.

Goed om te weten

  • U heeft een smartphone nodig voor het installeren van de ThuisVeilig app. Met deze app koppelt u de apparaten aan uw smartphone. De smartphones waarop de app werkt zijn bijvoorbeeld een iPhone 4S, 5, 5C met minimaal iOS 9.3.5 of een iPhone 5S, 6, 6S, 7 met minimaal iOS 10.0.1. Of een Android 4.1. De app is helaas niet te downloaden via een Windows systeem.
  • Heeft u hulp nodig bij het installeren van uw pakket, bekijk dan de video op YouTube. 

    Bekijk de instructievideo op YouTube.com
  • U kunt ook een installateur laten komen voor de montage. Dit kan via de website van Interpolis. Hieraan zijn kosten verbonden. 

    Bestel een monteur op Interpolis.nl

Contact

Rabobank