Met je huis en spullen loop je altijd risico op schade, door bijvoorbeeld inbraak of storm of omdat je zelf iets per ongeluk stukmaakt. Wil je geen onverwachte kosten? Dan is het verstandig om je huis en inboedel te verzekeren. Met de woonverzekeringen van Interpolis ben je voor heel veel situaties goed verzekerd.

Bekijk de inboedelverzekering Bekijk de woonhuisverzekering (opstalverzekering) Bekijk de BuitenDeDeur verzekering

Nu een jaar lang 10% korting op je premie

Nu: 10% korting op je premie

Zorg jij goed voor je huis en je spullen? Met de woonverzekeringen van Interpolis verzeker je schade aan je huis én aan je spullen in en om je huis.

Via de Rabo App kun je 24/7 je verzekeringen afsluiten en aanpassen. Bovendien heb je in de app in één oogopslag het overzicht van al je verzekeringen.

Sluit je een nieuwe inboedelverzekering af? Dan krijg je nu een jaar lang 10% korting op de premie van je inboedelverzekering. Deze korting geldt ook als je het adres van deze verzekering wijzigt vanwege een verhuizing. De actie geldt van 3 mei tot en met 31 oktober 2021. Wil je meer weten? Bekijk dan de actievoorwaarden voor alle details.

Bekijk de Inboedelverzekering
Lees de actievoorwaarden (PDF)

Informatie over dekkingen

Hier lees je meer informatie over bepaalde dekkingen en het verzekeren van specifieke situaties met de woonverzekeringen van Interpolis.

Smartphone en tablet Tijdelijke verhuur Bijzondere verzamelingen Kostbaarhedenverzekering Samenwonen

Schade melden

Wil je een schade melden? Meestal wordt je schade met één telefoontje afgehandeld. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Neem online of telefonisch contact met Interpolis op. Wel zo prettig.

Direct schade melden op Interpolis.nl