Kostbaarhedenverzekering

Je kostbaarheden of waardevolle spullen verzekeren? Of het nu gaat om het verzekeren van je juwelen, antieke meubelen of muziekinstrumenten. Ervaar de zekerheid van de inboedelverzekering van Interpolis.

Nu een jaar lang 10% korting op je premie

Nu: 10% korting op je premie

Zorg jij goed voor je huis en je spullen? Met de woonverzekeringen van Interpolis verzeker je schade aan je huis én aan je spullen in en om je huis.

Via de Rabo App kun je 24/7 je verzekeringen afsluiten en aanpassen. Bovendien heb je in de app in één oogopslag het overzicht van al je verzekeringen.

Sluit je een nieuwe inboedelverzekering af? Dan krijg je nu een jaar lang 10% korting op de premie van je inboedelverzekering. Deze korting geldt ook als je het adres van deze verzekering wijzigt vanwege een verhuizing. De actie geldt van 3 mei tot en met 31 oktober 2021. Wil je meer weten? Bekijk dan de actievoorwaarden voor alle details.

Bekijk de Inboedelverzekering
Lees de actievoorwaarden (PDF)

Geen aparte kostbaarhedenverzekering nodig

Je wilt natuurlijk dat jouw kostbaarheden goed verzekerd zijn. Jouw waardevolle bezittingen zijn uitgebreid verzekerd met een inboedelverzekering van Interpolis. Dit betekent dat jouw waardevolle antiek, (foto-)apparatuur, kunst of muziekinstrumenten standaard tot € 35.000 tegen diefstal meeverzekerd zijn met de Interpolis Inboedelverzekering. Voor overige risico's geldt een maximale uitkering van € 200.000 per object. Je hebt dus geen aparte kostbaarhedenverzekering meer nodig.

Ontdek meer over de Interpolis Inboedelverzekering

Waar ben je voor verzekerd?

Met een inboedelverzekering van Interpolis zijn jouw kostbaarheden automatisch verzekerd tot:

Elektronica en kunst tot € 35.000 (dit bedrag kan je verhogen als je preventiemaatregelen neemt).Sieraden en horloges tot € 15.000Edelmetalen, edelstenen en munten tot € 7.500

Als je jouw sieraden, horloges, edelmetalen, edelstenen en munten opbergt in een goedgekeurde kluis zijn deze bij diefstal verzekerd tot de waarde van de gestolen objecten. Er geldt een maximale uitkering van € 200.000 per object of verzameling.

Wat verstaan we onder kostbaarheden?

Kostbare of waardevolle spullen vallen onder diefstalgevoelige inboedel. Hiertoe behoort:

Apparatuur voor beeld of geluid (bijvoorbeeld radio's, dvd-spelers en telecommunicatieapparatuur).Informatiedragers (bijvoorbeeld: cd's, dvd's, computersoftware en geheugenkaarten).Computers, spelcomputers, tablets en laptops (ook spullen die daarbij horen, zoals printers en boxen).Navigatieapparatuur en bijbehorende zaken.Foto- en filmapparatuur en bijbehorende zaken.Mobiele telefoons, smartphones, PDA's en bijbehorende zaken.Muziekinstrumenten.Motorrijtuigen zonder kenteken.Kunst, schilderijen, antiek en verzamelingen (behalve antieke meubels).

40% regel nieuw- en dagwaarde

De inboedelverzekering van Interpolis keert in veel gevallen de dagwaarde of de nieuwwaarde uit van jouw bezittingen. Wanneer het verzekerde voorwerp nog meer dan 40% van de nieuwprijs waard is, krijg je de nieuwprijs vergoed. Wanneer iets minder dan 40% van de nieuwprijs waard is, krijg je meestal de dagwaarde van het object vergoed door Interpolis.

Interpolis Inboedelverzekering

Met de inboedelverzekering van Interpolis verzeker je jouw spullen in huis, zoals meubels, kleding of vloer uitgebreid tegen schade.De kostbaarheden verzekering is hier een onderdeel van.

Ontdek meer over de Inboedelverzekering van Interpolis

Meer weten over de inboedelverzekering van Interpolis?

Wil je meer weten over de inboedelverzekering van Interpolis? Bekijk de dekking, voorwaarden en sluit eenvoudig af via de Rabobank.

Bekijk en sluit af

Lees meer over de dekking van de inboedelverzekering

Schade melden

Wil je een schade melden? Meestal wordt je schade met één telefoontje afgehandeld. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Neem online of telefonisch contact met Interpolis op. Wel zo prettig.

Direct schade melden op Interpolis.nl