Interpolis Zorgverzekering 2017

  • 100% vrije keuze ziekenhuis
  • scherpe basispremie van € 104,25 per maand
  • 15% korting op alle aanvullende verzekeringen voor u als Rabobankklant

U heeft nog tot 1 februari

  • Heeft u uw oude zorgverzekering voor 1 januari opgezegd en nog geen nieuwe gekozen? U kunt nog tot en met 31 januari een zorgverzekering bij ons afsluiten.
  • Heeft u al een Interpolis Zorgverzekering? U kunt deze maand nog uw aanvullende zorgverzekering sluiten of wijzigen. Log in en pas uw zorgverzekering aan.
  • In sommige gevallen kunt u ook na 1 februari van zorgverzekering wisselen. Bijvoorbeeld na een scheiding, bij 18 jaar worden of als u voor langere tijd naar het buitenland gaat.

Basisverzekering: kwaliteit én een scherpe premie

De dekkingen van de basisverzekering zijn wettelijk bepaald en bij iedere zorgverzekering hetzelfde. Het verschil zit in de premie, service en het aantal zorgaanbieders waaruit u kunt kiezen.

Voordelen basisverzekering Interpolis

  • 100% vrije ziekenhuiskeuze en ruime keuze uit andere zorgaanbieders
  • u profiteert van kosteloze extra services zoals zorgbemiddeling bij wachtlijsten 
  • scherpe premie in vergelijking met andere zorgverzekeraars

Vergelijking met de naturapolis van de vier grootste zorgverzekeraars

Interpolis€ 104,25
CZ€ 112,85
VGZ€ 112,95
Zilveren Kruis€ 117,45
Menzis€ 119,00

Dit zijn de premies van vergelijkbare basisverzekeringen, met ruime keuze uit zorgaanbieders met een contract. De meeste mensen kiezen voor zo’n naturapolis. Kortingen zijn niet meegenomen in de vergelijking. Er zijn natuurlijk meer zorgverzekeraars. Voor een uitgebreide vergelijking kunt u bijvoorbeeld kijken op een vergelijkingssite.

Hoger eigen risico, lagere premie

De premies hierboven gelden bij het wettelijk eigen risico van € 385. U kunt uw eigen risico verhogen met maximaal € 500 (dus totaal € 885). Dan betaalt u bij Interpolis slechts € 84,25 per maand.

Meer over de basisverzekering

Aanvullende verzekeringen

Verwacht u specifieke zorg nodig te hebben die niet onder de basisverzekering valt? Kies dan voor één van de drie aanvullende verzekeringen van de Interpolis ZorgActief® zorgverzekering.

Onderstaande premies zijn inclusief 15% korting voor Rabobankklanten.

Tandartsverzekering

Met een aanvullende tandartsverzekering bent u verzekerd voor controles, behandelingen en herstel van uw gebit na een ongeval. Bent u klant van de Rabobank? Dan krijgt u 15% korting.

Lees meer over de tandartsverzekering

Aanvullend verzekeren: wel of niet?

Twijfelt u nog over uw aanvullende verzekeringen? De Zorgkeuzehulp helpt u verder. U kunt nog tot en met 31 januari uw pakket aanpassen.

Doe de Zorgkeuzehulp

Kosten

Premie zorgverzekering

De basisverzekering kost in 2017 € 104,25 per maand bij het laagste eigen risico van € 385. Kiest u voor het maximale eigen risico van € 885 (€ 385 verplicht eigen risico + € 500 vrijwillig eigen risico), dan kost de basisverzekering per maand € 84,25.

Op een aanvullende zorgverzekering krijgt u als Rabobankklant 15% korting. Dat betekent dat u al vanaf € 4,95 per maand aanvullend bent verzekerd.

Tip: u krijgt 3% korting als u de premie per jaar betaalt, in plaats van per maand.

Bereken uw premie

Voorwaarden

Bekijk hier de voorwaarden van 2016 en 2015.

Klantwaarderingen

Wilt u de zorgverzekering afsluiten? Kies dan uw pakket of bereken direct uw premie.