Zorgverzekering voor kinderen tot 18 jaar

Kinderen meeverzekeren op jouw Interpolis Zorgverzekering

Voor kinderen tot 18 jaar betaal je geen zorgpremie. Verzeker je kind(eren) mee met de meest uitgebreid verzekerde ouder. Zo profiteren ze van dezelfde aanvullende dekkingen.

ZorgActief meest gekozen door gezinnen

Wil je kinderen meeverzekeren? ZorgActief biedt aanvullende dekkingen voor bijvoorbeeld orthodontie (alleen voor kinderen tot 18 jaar) en een vergoeding van de eigen bijdrage voor kraamzorg. ZorgCompact heeft deze aanvullende dekkingen niet.

Meer voordelen van ZorgActief voor kinderen
  • Het aanvullende pakket van ZorgCompact (ZorgCompact Plus) is duurder dan het goedkoopste pakket van ZorgActief. Dat komt door vergoedingen voor de tandarts in ZorgCompact Plus. De meeste tandartskosten voor kinderen tot 18 jaar worden vergoed vanuit de basisverzekering, bijvoorbeeld de (half)jaarlijkse controle.
  • Er zit ook een verschil in de basisverzekeringen. Bij ZorgCompact moet je sommige hulpmiddelen en medicijnen online bestellen.

Je kind meeverzekeren

Dat kan eenvoudig online tegelijk met het afsluiten van de zorgverzekering. Natuurlijk kun je ook bellen met de Interpolis Zorglijn: (013) 462 20 25. Ook dan is het in één keer geregeld.

ZorgActief bekijken en afsluiten