Interpolis ZorgActief® zorgverzekering

Met uitgebreide keuze aanvullende dekkingen

  • 100% vrije keuze ziekenhuis
  • aantrekkelijke basispremie: € 106,25 per maand
  • 15% korting op alle aanvullende verzekeringen voor u als Rabobankklant

Basisverzekering met extra’s

De dekkingen van de basisverzekering zijn bij iedere zorgverzekering hetzelfde. Het verschil zit in de extra’s van Interpolis, zoals:

  • 100% vrije keuze ziekenhuis
  • uitstekende klantenservice, beoordeeld met een 8
  • zorgbemiddeling bij wachtlijsten en second opinions

En natuurlijk kunt u uw eigen risico gespreid betalen.

Aanvullende verzekeringen

Verwacht u specifieke zorg nodig te hebben die niet onder de basisverzekering valt? Kies dan voor één van de drie aanvullende verzekeringen van de Interpolis ZorgActief® zorgverzekering.

Deze premies zijn inclusief 15% korting voor Rabobankklanten. De premie verschilt per leeftijd.

Aanvullend verzekeren: wel of niet?

Ontdek snel welke dekkingen voor u belangrijk zijn en of aanvullend verzekeren nodig is. U ziet ook direct de premie van het pakket dat bij u past.

Help mij kiezen

De ZorgActief zorgverzekering is een naturapolis

De ZorgActief zorgverzekering is een naturapolis, net als de meeste andere zorgverzekeringen in Nederland. Dat betekent dat Interpolis uw zorgkosten direct aan de zorgverlener betaalt. U kunt bij alle zorgverleners terecht waarmee Interpolis een contract heeft. En Interpolis heeft een contract met alle ziekenhuizen in Nederland. U kunt dus altijd naar het ziekenhuis van uw keuze.

Interpolis heeft goede afspraken met zorgverleners op basis van medische kwaliteit, klantervaring en betaalbaarheid. Zo wordt u in één keer goed geholpen en blijft de zorg voor iedereen betaalbaar.

Wilt u toch naar een zorgverlener waarmee Interpolis géén contract heeft? Ook dat kan. U krijgt dan maximaal 75% van het door Interpolis gemiddeld gecontracteerde tarief.

Overzicht gecontracteerde zorgverleners op Interpolis.nl

U heeft nog tot 1 februari

  • Heeft u uw oude zorgverzekering vóór 1 januari opgezegd en nog geen nieuwe gekozen? U kunt nog tot en met 31 januari een zorgverzekering bij ons afsluiten.
  • Heeft u al een Interpolis Zorgverzekering? U kunt deze maand nog een aanvullende zorgverzekering afsluiten of wijzigen. Log in en pas uw zorgverzekering aan.
  • In sommige gevallen kunt u ook na 1 februari van zorgverzekering wisselen. Bijvoorbeeld na een scheiding, bij 18 jaar worden of als u voor langere tijd naar het buitenland gaat.

Kosten

Basisverzekering: € 106,25 per maand, bij het laagste eigen risico van € 385. Kiest u voor het maximale eigen risico van € 885 (€ 385 verplicht + € 500 vrijwillig), dan betaalt u slechts € 86,25 per maand.

Aanvullende zorgverzekering: vanaf € 4,95 per maand. Tandartsverzekering: vanaf € 10,75 per maand. Deze aanvullende premies zijn inclusief 15% korting voor Rabobankklanten.

Bereken uw premie

Tip: u krijgt 2% korting als u uw premie per jaar betaalt, in plaats van per maand.

Voorwaarden

Wilt u deze zorgverzekering afsluiten, dan raden we u aan om eerst de voorwaarden te lezen.

Voorwaarden Interpolis ZorgActief® 2018

Premietabel Interpolis ZorgActief® 2018

Vergoedingenoverzicht Interpolis ZorgActief® 2018

Klantwaarderingen

Wilt u de zorgverzekering afsluiten? Kies dan uw pakket of bereken direct uw premie.