Eén van de basisverzekeringen die wij aanbieden is de Interpolis ZorgActief® basisverzekering. Bij deze basisverzekering bieden wij meerdere aanvullende (tand) verzekeringen aan. De ZorgActief basispremie is € 122,00 per maand.

100% vergoed bij zorgverleners met een contractFysiotherapie delen met je partner in de aanvullende verzekeringGespreid betalen eigen risico

Dit is een verzekering van Interpolis. Glashelder

Bereken je premie Log in en sluit af

Al een zorgverzekering van Interpolis? Bekijk je zorgverzekering hier online

Wat is Interpolis ZorgActief®?

ZorgActief is de zorgverzekering van Interpolis met meerdere aanvullende verzekeringen waar je uit kunt kiezen. Zo kun je altijd kiezen voor de verzekering die bij jou past. Daarnaast kun je met ZorgActief je fysiobehandelingen delen met je partner. Handig!

Basisverzekering met extra’s

De vergoedingen van de basisverzekering zijn door de overheid bepaald en bij iedere zorgverzekering hetzelfde. Interpolis biedt een uitstekende en persoonlijke klantenservice* en zorgbemiddeling bij wachtlijsten en second opinions, ook als je alleen een basisverzekering hebt. Kijk altijd in de voorwaarden of jouw zorg wordt vergoed.

* Persoonlijke klantenservice beoordeeld met een 8,2 in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen® 2020

Interpolis ZorgActief® aanvullende verzekeringen

De premies verschillen per leeftijdsgroep. Hierboven staan de premies per maand voor verzekerden van 18 tot en met 29 jaar.

Interpolis ZorgActief® tandartsverzekering

Verwacht je het komende jaar tandartskosten, dan kan het voordelig zijn om een tandartsverzekering af te sluiten. Kosten bij een ongeval tot € 10.000 worden dan bijvoorbeeld vergoed. Met Interpolis ZorgActief heb je de keuze uit 3 tandartsverzekeringen. Vanaf € 11,25 per maand.

Lees meer over de aanvullende tandartsverzekering

Interpolis ZorgActief®

Interpolis ZorgCompact®

Heb je niet veel aanvullende dekkingen nodig en regel jij zaken graag online? Bekijk dan Interpolis ZorgCompact®. Je bent met deze verzekering al aanvullend verzekerd vanaf € 9,75 per maand, inclusief tanddekking. Met een basispremie van € 113,50 per maand. 

Bekijk Interpolis Zorgcompact®

Nog geen klant?

Een Interpolis zorgverzekering sluit je af via Rabobank. Wanneer je nog geen klant bent bij Rabobank en graag een Interpolis zorgverzekering wil afsluiten, vragen we om jezelf te legitimeren bij een lokale Rabobank in je omgeving. Het is niet verplicht om een bankrekening te openen. Daarna kun je je zorgverzekering aanvragen. 

Mocht het niet lukken om je voor 31 december te legitimeren bij je lokale Rabobank, zeg dan je huidige zorgverzekering uiterlijk op 31 december op en ga in januari naar een lokale Rabobank om je te legitimeren. Daarna kun je nog tot en met 31 januari een ZorgCompact of ZorgActief zorgverzekering afsluiten. Deze gaat dan in per 1 januari 2021. 

 

Meer informatie

Benieuwd naar jouw premie?

Bereken binnen 2 minuten je premie voor Interpolis ZorgActief®.

Bereken je premie