Eén van de basisverzekeringen die wij aanbieden is de Interpolis ZorgActief® basisverzekering. Bij deze basisverzekering bieden wij meerdere aanvullende (tand) verzekeringen aan. De ZorgActief basispremie is € 125,45 per maand.

100% vergoed bij zorgverleners met een contractFysiotherapie SamenDelen met je partner in de aanvullende verzekeringGespreid betalen eigen risico

Dit is een verzekering van Interpolis. Glashelder

Bereken je premie Log in en sluit af

Al een zorgverzekering van Interpolis? Bekijk je zorgverzekering hier online

Wat is Interpolis ZorgActief®?

ZorgActief is de zorgverzekering van Interpolis met meerdere aanvullende verzekeringen waar je uit kunt kiezen. Zo kun je altijd kiezen voor de verzekering die bij jou past. Daarnaast kun je met ZorgActief je fysiobehandelingen delen met je partner. Handig!

Basisverzekering met extra’s

De vergoedingen van de basisverzekering zijn door de overheid bepaald en bij iedere zorgverzekering hetzelfde. Interpolis biedt een uitstekende en persoonlijke klantenservice* en zorgbemiddeling bij wachtlijsten en second opinions, ook als je alleen een basisverzekering hebt. Kijk altijd in de voorwaarden of jouw zorg wordt vergoed.

* Persoonlijke klantenservice beoordeeld met een 8,3 in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen® 2021

Interpolis ZorgActief® tandverzekering

Verwacht je het komende jaar tandartskosten, dan kan het voordelig zijn om een tandverzekering af te sluiten. Kosten bij een ongeval tot € 10.000 worden dan bijvoorbeeld vergoed. Met Interpolis ZorgActief heb je de keuze uit 3 tandverzekeringen. Vanaf € 11,25 per maand.

Lees meer over de aanvullende tandverzekering

Interpolis ZorgCompact

Interpolis ZorgCompact®

Heb je niet veel aanvullende dekkingen nodig en regel jij zaken graag online? Bekijk dan Interpolis ZorgCompact®. Je bent met deze verzekering al aanvullend verzekerd vanaf € 9,75 per maand, inclusief tanddekking. Met een basispremie van € 113,50 per maand.

Bekijk Interpolis Zorgcompact®

Nog geen klant bij Rabobank?

Een Interpolis Zorgverzekering sluit je af via Rabobank. Ben je nog geen klant? Dan kun je de zorgverzekering afsluiten nadat je jezelf hebt gelegitimeerd. Dit kan op 2 manieren:

  1. Legitimeren met de Rabo Mobiel Identificeren App
    Download de Rabo Mobiel Identificeren App. Bel hierna de Rabo Klantenservice op 088 722 66 00 en geef aan dat je belt voor ‘nieuwe klant worden’. Je krijgt een code die 72 uur geldig is. Open de Mobiel Identificeren App. Vul de code in en doorloop alle stappen. De app geeft zelf aan wanneer de stappen zijn afgerond. Je wordt hierna zo snel mogelijk gebeld door Rabobank om de identificatie af te ronden. Nadat je gebeld bent/hebt en de identificatie is afgerond, kun je je zorgverzekering gemakkelijk zelf online aanvragen voor ZorgActief of ZorgCompact. Let op: kies op pagina 3 voor de optie 'Ik ben Rabobank klant'. Je kunt je zorgverzekering daarna ook aanvragen door te bellen met de Interpolis Zorglijn: (013) 462 20 25.
  2. Legitimeren bij een lokale Rabobank
    In uitzonderlijke gevallen is het mogelijk om een afspraak te maken op een Rabobank kantoor. Om een afspraak te maken kun je telefonisch contact opnemen met de Rabo Klantenservice via telefoonnummer 088 722 66 00. Hierna kun je je zorgverzekering eenvoudig zelf afsluiten via Rabobank.nl of door te bellen met de Interpolis Zorglijn: (013) 462 20 25.

Wil je een Rabobank betaalrekening openen? Dan kun je na ontvangst van je betaalpas en Rabo Scanner je verzekering zelf eenvoudig afsluiten, inzien en wijzigen via de Rabo App. 

Benieuwd naar jouw premie?

Bereken binnen 2 minuten je premie voor Interpolis ZorgActief®.

Bereken je premie