Interpolis ZorgCompact® zorgverzekering

De nieuwe online zorgverzekering met 100% vrije ziekenhuiskeuze

 • 100% vrije keuze ziekenhuis
 • aantrekkelijke basispremie: € 104,95 per maand
 • u kunt uw zorg online regelen, zo blijft de premie laagOok in de Rabo Bankieren App (via Zelf regelen > Product toevoegen)

Basisverzekering: voordelig online

De dekkingen van de basisverzekering zijn bij iedere zorgverzekering hetzelfde. Met ZorgCompact kunt u uw zorg online regelen; van declareren tot medicijnen bestellen. Zo blijft de basispremie laag. En als u kiest voor een hoger eigen risico (€ 885 i.p.v. € 385) dan is de basispremie zelfs maar € 82,95 per maand.

Aanvullend: slimme combi met tandarts

Voor meer zekerheid naast de basiszorg is er ZorgCompact Plus. Al voor € 9,00 per maand kunt u rekenen op de volgende extra dekkingen:

 • 6 fysiobehandelingen per jaar
 • anticonceptie 100% vergoed
 • reisvaccinaties 100% vergoed
 • spoedeisende hulp in het buitenland 100% vergoed
 • terugkeren naar Nederland bij ziekte of ongeval
 • second opinion (ook online)

Inclusief tandartsverzekering

 • 1x per jaar controle
 • 15 minuten gebit reinigen per jaar
 • tandartskosten bij een ongeval tot € 10.000 vergoed

Goed om te weten

De ZorgCompact zorgverzekering is een naturapolis

De ZorgCompact zorgverzekering is een naturapolis, net als de meeste andere zorgverzekeringen in Nederland. Dat betekent dat Interpolis uw zorgkosten direct aan de zorgverlener betaalt. U kunt bij alle zorgverleners terecht waarmee Interpolis een contract heeft. En Interpolis heeft een contract met alle ziekenhuizen in Nederland. U kunt dus altijd naar het ziekenhuis van uw keuze.

Interpolis heeft goede afspraken met zorgverleners op basis van medische kwaliteit, klantervaring en betaalbaarheid. Zo wordt u in één keer goed geholpen en blijft de zorg voor iedereen betaalbaar.

Wilt u toch naar een zorgverlener waarmee Interpolis géén contract heeft? Ook dat kan. U krijgt dan maximaal 70% van het door Interpolis gemiddeld gecontracteerde tarief.

Overzicht gecontracteerde zorgverleners op Interpolis.nl

Wonen in het buitenland en werken in Nederland

Woont u in het buitenland, bijvoorbeeld over de grens in België of Duitsland? En werkt u in Nederland? Dan moet u in Nederland een zorgverzekering afsluiten. De Interpolis ZorgCompact zorgverzekering kunt u dan via de speciale link hieronder afsluiten:

Ik woon in het buitenland en wil ZorgCompact afsluiten

Kinderen meeverzekeren: met welke zorgverzekering?

Voor kinderen tot 18 jaar betaalt u geen zorgpremie. Verzeker uw kind(eren) mee met de meest uitgebreid verzekerde ouder. Zo profiteren ze van dezelfde aanvullende dekkingen.

Wilt u uw kinderen meeverzekeren? Dan is ZorgActief vaak een betere keuze dan ZorgCompact. ZorgActief biedt aanvullende dekkingen die belangrijk zijn voor gezinnen. Zoals vergoedingen voor orthodontie en de eigen bijdrage voor ADHD en kraamzorg. ZorgCompact heeft deze aanvullende dekkingen niet.

Meer over kinderen meeverzekeren

Kosten ZorgCompact

Basisverzekering: € 104,95 per maand, bij het laagste eigen risico van € 385. Kiest u voor het maximale eigen risico van € 885 (€ 385 verplicht + € 500 vrijwillig), dan betaalt u slechts € 82,95 per maand.

Aanvullende zorgverzekering: vanaf € 9,00 per maand, inclusief tandarts.

Bereken uw premie

Voorwaarden ZorgCompact

Wilt u deze zorgverzekering afsluiten, dan raden we u aan om eerst de voorwaarden te lezen.

Voorwaarden Interpolis ZorgCompact® 2018

Premietabel Interpolis ZorgCompact® 2018

Vergoedingenoverzicht Interpolis ZorgCompact® 2018

Oók in de Rabo Bankieren App

Premie berekenen en afsluiten kan online óf met de Rabo Bankieren App. U vindt de ZorgCompact zorgverzekering via ‘Zelf regelen’ en dan ‘Nieuw product toevoegen’.