Wat

Is Passi?

Blits, gaaf en geld verdienen met je talent? Dat is PASSI! Het is de nieuwe pinpas die hoort bij de Rabo JongerenRekening voor iedereen van 12 tot en met 17 jaar. En het leuke is, dat er in deze pinpas meer zit dan je denkt. Je kunt er natuurlijk mee betalen, maar er is meer! PASSI = talent ontwikkelen én inspiratie om geld te verdienen. En daar helpen we jou bij!

PASSI = Exclusiviteit
PASSI = Exclusiviteit
Als je een PASSI hebt, dan betekent dit exclusiviteit. De exclusiviteit hebben we uitgewerkt in onze samenwerking met grote namen als Top Notch, Kunstbende, NOC NSF, en meer. Speciaal voor jou zijn er drie categorieën:, kansen, stories en voordeeltjes. En als je een PASSI hebt, bieden deze categorieën jou inspiratie maar ook leuke voordelen en kansen.
PASSI = Geld verdienen
PASSI = Geld verdienen
Bijbaantjes zijn niet altijd droombaantjes. Maar waarom zou dat niet kunnen? Als jij een PASSI hebt, kun je daar ook geld mee verdienen. Wat dacht je van een stage bij Top Notch of een bijbaantje bij een ander tof bedrijf? Wij bieden jou inspiratie, tips en handige tools. Alles om jouw talent te ontdekken en te ontwikkelen.
PASSI = PAK DIE KANS
PASSI = PAK DIE KANS
Je maakt kans op alles wat we aanbieden bij de categorieën kansen, stories en voordeeltjes. Een KANS kan een topstage bij een uniek bedrijf zijn. Of een clinic met topsporters, een meet&greet met een groot talent en meer. Alleen mogelijk met een PASSI-pas.
PASSI = PAK DIE STORY
PASSI = PAK DIE STORY
Hoe hebben grote namen de top bereikt of van hun passie hun werk gemaakt? De PASSI-stories inspireren je om je passies te ontwikkelen en hoe je daar geld mee kunt verdienen. Maar ook andersom. Dus geld verdienen om je passies te doen.
PASSI = PAK DIE VOORDEELTJES
PASSI = PAK DIE VOORDEELTJES
Naast exclusiviteit biedt PASSI jou ook voordeeltjes. Ben jij goed en bewust bezig met je financiën, dan belonen wij je daarvoor. Met allerlei leuke uitjes, cadeautjes en meer. En het aanbod wordt continu vernieuwd! Reden om terug te komen.
PASSI = PINPAS EN MEER
PASSI = PINPAS EN MEER
Wist je dat je met je PASSI ook:
    Swipend langs de kassa kuntMobiel bankier met de Rabo Bankieren AppEen seintje krijgt als je salaris of zakgeld is gestortEen betaalverzoek stuurt bij voorschieten van geld
Rabobank = inspiratiebank
Rabobank = inspiratiebank
Passies en talent ontwikkelen. De Rabobank wil jou helpen om van je passie je droombaan te maken. Of om je te ontwikkelen in dingen die je leuk vindt. Uit onderzoek blijkt hoe eerder je om leert gaan met geld, hoe groter de kans is dat je eerder op eigen benen kunt staan. Dit vinden wij belangrijk. Ons antwoord = PASSI.

PASSI?

Hoe dan? Zo!

Simpel! PASSI is gratis aan te vragen. Als je een Rabobankrekening met pinpas hebt en je bent in de leeftijd van 12 tot en met 17 jaar, kun je je pinpas vervangen voor een PASSI. Dit regel je via online bankieren. Heb je geen rekening? Dan vraag je gemakkelijk een nieuwe rekening aan. PASSI = wel eerst goedkeuring van je ouders.