Zoeken
Zet uw chipknip op nul

Bedrijvendesk

U bent op zoek naar gemak, eenvoud en snelheid. Daarvoor gebruikt u in toenemende mate telefoon, internet en e-mail, ook voor uw bankzaken. Het team Bedrijven staat voor u klaar om al uw vragen met betrekking tot uw bankzaken snel en vakkundig te beantwoorden. Via welk kanaal uw vraag ook binnenkomt.

Betrokken

U kunt rekenen op een deskundig team dat te bereiken is via telefoon, internet en e-mail. Wanneer u een financiering wilt regelen, zijn onze adviseurs er om u in een persoonlijk gesprek te adviseren. Daarnaast kunt u bij het team terecht voor het afsluiten van verzekeringen. Wij kennen de markt en weten wat er speelt. Wij vinden het belangrijk dat u uw tijd kunt besteden aan het runnen van uw bedrijf en dat uw bankzaken op een goede manier worden behartigd. U mag van ons een actieve houding verwachten op het moment dat u voor keuzes staat of er gebeurtenissen zijn die van invloed zijn op uw bedrijf.

Goed geregeld

Onze dienstverlening is snel, eenvoudig en helder. Het team Bedrijven is uw vaste aanspreekpunt Wij streven ernaar om de zaken in één keer goed voor u te regelen. Dat is wat u van ons mag verwachten.

Kennis delen

Rabobank Burgum-De Lauwers is een coöperatieve organisatie, zonder aandeelhouders maar met leden. Als lid heeft u invloed en zeggenschap over de koers van uw bank, maar ontvangt u ook ledenvoordeel. Daarnaast biedt de Rabobank u toegang tot onze kennis, middelen en netwerken, maar ook tot het netwerk van onze relaties. Regelmatig organiseren we seminars en workshops over onderwerpen die voor u als ondernemer of ZZP-er interessant kunnen zijn.

Ook voor verenigingen, stichtingen en kerken

Als penningmeester van een vereniging of stichting kunt u terecht bij de Bedrijvendesk.  Ook de bankzaken van kerkgenootschappen zijn bij het team Bedrijven in goede handen.

In gesprek met een adviseur

Adviesgesprek aanvragen

Een goed advies van start tot overdracht

In welke fase uw bedrijf ook zit, de Rabobank is uw partner in business met een advies op maat. Een afspraak is snel gemaakt: bel (0511) 45 86 00.