Hoe werkt de Berichten Inbox?

De Berichten Inbox is een persoonlijke postbus binnen de beveiligde omgeving van Rabo Internetbankieren. Het is een postbus voor berichten van vertrouwelijke en financiële aard die voor u persoonlijk bestemd zijn en waar alleen u toegang tot heeft. Hierbij kunt u denken aan aangevraagde offertes, overeenkomsten, aanpassingen in de productvoorwaarden of tarieven van uw bankproducten.

Vraag over de inhoud van een bericht?

De berichten in de Berichten Inbox zijn aan u persoonlijk gericht. Vragen over de inhoud van een bericht kunt u stellen aan uw eigen Rabobank: via een online formulier of door telefonisch contact op te nemen. U kunt geen bericht versturen via de Berichten Inbox.

Berichten Inbox uitschakelen?

Het is niet mogelijk om de Berichten Inbox uit te zetten. De Berichten Inbox gaat op termijn de post vervangen die we nu nog versturen. In de toekomst krijgt u wel de mogelijkheid om een alert in te stellen voor de berichten die u zelf belangrijk vindt. Daarmee heeft u meer mogelijkheden om zelf te bepalen of en wanneer u uw berichten leest.

Technische problemen

Ervaart u technische problemen met de Berichten Inbox? Neem dan contact op met de Helpdesk Rabo Internetbankieren. U bellen naar 0900-0905 (lokaal tarief). Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 22.00 uur en op zaterdag en zondag van 9.00 tot 17.00 uur.

Staat uw vraag er niet bij?

Om technische redenen is het door u gekozen onderdeel van de site momenteel niet bereikbaar. Wij werken aan een oplossing.

U kunt het later opnieuw proberen.