Oran oetang met jong

Charity Management

Maak jouw maatschappelijke wensen en idealen waar via Rabobank Charity Management. Of het nu gaat om goede doelen steunen of je eigen stichting oprichten. Wij helpen je met jouw ideeën en zorgen ervoor dat je schenkingen en nalatenschap goed geregeld zijn.

Voor wie is Rabobank Charity Management?

Rabobank Charity Management is voor klanten met een belegbaar vermogen vanaf € 1 miljoen met de wens om te schenken of na te laten vanaf € 50.000. Dat laatste doen we omdat we in een coöperatieve traditie staan. We geloven al een eeuw in ‘zelfverheffing’ door voorwaarden te scheppen en het leven voor klanten kansrijker te maken. Daarom bieden we deze dienst kosteloos aan om samen met jou maatschappelijke ambities te realiseren.

Sloppenwijk India

Maatschappelijke doelen waarmaken

In de afgelopen tien jaar hebben ruwweg duizend relaties hebben hun persoonlijk Charity Plan ontvangen. Een plan om een eigen Fonds op Naam, een eigen stichting, een bestuursfunctie en een lokaal gemeenschapsfonds nog meer glans te geven. Dat doen we samen door wensen echt te realiseren via een perfecte match met een van de 43.000 algemeen nut beogende goede doelen in je eigen Charity Plan.

Je kunt rekenen op:

    Inventarisatie van je persoonlijke wensen Doorvertaling van je wensen naar een persoonlijke geefstrategie Creativiteit om je bijzondere wensen te realiseren Structurering van je schenkingen en nalatenschap Anoniem onderzoek bij goede doelen Hulp bij het oprichten van je eigen stichting en/of fonds op naam
Oceaan schoonmaak

Voorloper op het gebied van effectief schenken en nalaten

Profiteer van onze ervaren Charity Managers, we behoeden je voor beginnersfouten en helpen je graag om zo effectief mogelijk én met plezier te schenken. Hierbij werken we volgens de principes van een maximale impact van je giften, een goede exitstrategie en continuïteit van de initiatieven die je ondersteunt.

Meer weten over Rabobank Charity Management?

Wil je meer informatie of heb je een vraag over Rabobank Charity Management? Onze ervaren Charity Managers helpen je graag. Vul hieronder je gegevens in, dan bellen wij je snel terug.

Maak kennis met onze Charity Managers

Guus Loomans

Guus Loomans

Charity Manager

06 13 21 36 18

Guus.Loomans@rabobank.nl

Niels Kattenberg

Niels Kattenberg

Charity Manager

06 21 63 67 03

Niels.Kattenberg@rabobank.nl

Chantal Vlot

Chantal Vlot

Assistent Charity Management

06 12 20 31 69

Chantal.Vlot@rabobank.nl