Via Money Meets Ideas verbinden we jou als informal investor aan veelbelovende ondernemers die op zoek zijn naar kapitaal en expertise. Een mooie manier om meer met je vermogen te doen en een kans voor ondernemers om hun ideeën te presenteren. Als informal investor kun je meedoen vanaf € 1 miljoen vrij beschikbaar vermogen.

Ontmoet ambitieuze ondernemers met startende en snelgroeiende bedrijven.Help ondernemers op weg met je vermogen en ervaring.Wissel ideeën en ervaringen uit met andere investeerders.

Ga naar Moneymeetsideas.nl

Money Meets Ideas bijeenkomsten

Speciaal voor Rabobankklanten organiseert Money Meets Ideas 20 keer per jaar bijeenkomsten op verschillende locaties in Nederland. Tijdens deze bijeenkomsten zie je presentaties van ondernemers die interessant voor je kunnen zijn. Ook kun je uitgebreid kennis met hen en andere investeerders maken. Daarna bepaal je zelf of je de volgende stap wilt zetten. Een uitnodiging voor een Money Meets Ideas bijeenkomst ontvang je via je adviseur.

Risico’s

Als informal investor zet je een deel van je tijd, expertise en geld in om van een (startende) onderneming een succes te maken. Dat is enerverend, maar ook risicovol. Je kunt dus (een deel van) je investering kwijtraken. Om die reden is Money Meets Ideas alleen geschikt als je bereid bent om risico’s te dragen.

Benieuwd naar Money Meets Ideas? Vraag ernaar bij je adviseur. Hij of zij vertelt je er graag meer over.