Disclaimer

Deze website is eigendom van Rabobank. De informatie op deze site bevat uitsluitend algemene informatie en geen advies. De informatie is afkomstig van bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht. Voor de juistheid en volledigheid ervan kunnen wij niet instaan.

Over ons

Rabobank is een handelsnaam van de Coöperatieve Rabobank U.A. Wij zijn statutair gevestigd in Amsterdam. Ons bestuurscentrum is gevestigd aan de Croeselaan 18 in Utrecht. Rabobank is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Utrecht (registr. nr. 30046259).

Contact

Je kunt contact met ons opnemen via:

Post: Postbus 17100, 3500 HG Utrecht Telefoon: 088 722 66 00

Onze toezichthouders

Onze toezichthouders zijn:

De Nederlandsche Bank N.V., Westeinde 1, 1017 ZN Amsterdam. De stichting Autoriteit Financiële Markten, Vijzelgracht 50, 1017 HS Amsterdam European Central Bank, Sonnemannstrasse 20, 60314 Frankfurt am Main, Duitsland

Wat moet ik weten als ik websites of apps van Rabobank gebruik?

Geen advies

Op onze websites en apps staat alleen algemene informatie. Dat betekent dat deze informatie niet voor jouw persoonlijke situatie is beschreven. We geven je daarom geen persoonlijk advies om iets wel of niet te doen. Het is je eigen verantwoordelijkheid als je alleen op basis van de informatie op de websites of apps een beslissing neemt.

Wil je wel persoonlijk advies? Dan helpen wij je graag. Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Bereikbaarheid

We kunnen niet garanderen dat websites en apps van Rabobank foutloos en ononderbroken functioneren. Wel doen wij daarvoor ons uiterste best. Als deze tijdelijk niet bereikbaar zijn, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid als je daardoor schade lijdt.

Fouten

We proberen er altijd voor te zorgen dat de informatie op onze websites en apps zo betrouwbaar mogelijk is. Toch kan het gebeuren dat informatie niet (meer) klopt. Wij zijn niet aansprakelijk als je daardoor schade lijdt.

Auteursrechten

Alle informatie op onze websites en apps (waaronder de vormgeving, huisstijl en logo's) is eigendom van Rabobank. Je mag deze informatie voor privédoelen gebruiken, onder voorwaarde dat je vermeldt dat je de informatie gevonden hebt op de website of app van Rabobank en dat je de informatie ongewijzigd laat. Als je de informatie wilt gebruiken voor commerciële doeleinden, moet je daarvoor eerst toestemming aan ons vragen.

Websites van anderen

Soms verwijzen wij naar een andere website, bijvoorbeeld via een link. Als je op de link klikt, komt je op de website van iemand anders. We hebben de informatie op de websites van anderen niet gecontroleerd en zijn daarvoor niet verantwoordelijk. Onze regels over jouw privacy gelden niet voor websites van anderen.

Nederland

De informatie op websites en apps van Rabobank is bedoeld voor mensen die in Nederland wonen en voor bedrijven die in Nederland gevestigd zijn. Bij een woonplaats of vestigingsplaats in het buitenland kunnen andere regels gelden.

Heb je een klacht?

Heb je een klacht over ons of onze dienstverlening? Op onze website vind je meer informatie over onze klachtenprocedure.