Bijna 18?

18 jaar, dan ben je volgens de wet volwassen. Een bijzondere leeftijd die mogelijk veranderingen met zich meebrengt. Check daarom of je onderstaande zaken al hebt geregeld. Denk bijvoorbeeld aan je zorgverzekering, jezelf legitimeren en je DigiD.

Dit regelt Rabobank voor jou

Omzetten Rabo Jongerenrekening

Heb je een Rabo Jongerenrekening? Dan zetten we deze automatisch om naar een Rabo StudentenPakket, ook als je geen student bent. Het StudentenPakket is gratis tot je 25e verjaardag.

Omzetten Rabo Regenboogrekening

Hebben je ouders of grootouders ooit Rabo RegenboogRekening voor je geopend? Dan zetten we deze automatisch om in de Rabo SpaarRekening. Daarnaast krijg jij de beschikking over het spaargeld. Gelijk een goed moment om na te denken over je spaardoelen.

Geen toegang meer voor je ouders of verzorgers

Vanaf je 18e verjaardag ben je zelf verantwoordelijk voor je geldzaken. Je ouders hebben dan geen automatische toegang meer tot je Rabobankrekeningen. Wil je dat wel, vraag dan een volmacht aan. Dat doe je eenvoudig online of via de Rabo App .

Meer informatie over volmachten

Meer handige informatie

Hulp nodig met zelfstandig bankieren?

Het zelf kunnen regelen van je bankzaken is niet voor iedereen vanzelfsprekend, daarvan zijn wij ons bewust. Iedereen moet mee kunnen doen. We helpen je graag op weg met informatie, advies en hulpmiddelen om zelfstandig of samen te bankieren.

Veilig online bankzaken regelen

Nu je mogelijk meer zelfstandig gaat bankieren, moet je ook zelf goed opletten of het veilig is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat jij veilig je bankzaken kunt doen. Criminelen bedenken steeds creatievere manieren om jouw inlog- en betaalgegevens te krijgen. Houd je geld veilig en laat je niet oplichten.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Als je ons belt met de app, weten we gelijk wie je bent en kunnen we je veilig en snel helpen. Klik hier en bel ons met de app

Of kies hier het gewenste nummer