Man en vrouw bekijken hun app overzicht

Rabo App

Gebruik jij de Rabo App al? Met de Rabo App regel je jouw bankzaken makkelijk en veilig met je smartphone of tablet. Direct toegang tot al je Rabobankproducten, extra inzichten in je geld en direct antwoord op al je vragen, het is allemaal mogelijk in de Rabo App.

Illustratie bankierenapp

Vier 125 jaar Rabobank en doe mee aan de Rabo Sportactie

Bij een sportvereniging kun je niet verliezen. Want met sport win je vrienden. Daarom steunen we al jaren sportverenigingen en sportbonden. En om 125 jaar Rabobank te vieren, hebben we nu tijdelijk de Rabo Sportactie. Hiermee willen we jonge sporters van 10 tot en met 20 jaar steunen met € 125 Rabo SportCadeau. Dit is een eenmalige bijdrage van € 125 per persoon voor sportlidmaatschap bij een vereniging die is aangesloten bij NOC*NSF. Bekijk of je in aanmerking komt voor de Rabo Sportactie. Het Rabo SportCadeau vraag je vervolgens aan in de Rabo App onder “Producten” > Rabo Sportactie.

Interessante functies in de Rabo App

Wil je direct meer inzicht in je geldzaken? In de Rabo App zie je in één oogslag waar je je geld aan uitgeeft en welke vaste lasten je nog kunt verwachten. Ook kan de app je een melding geven wanneer je een ingesteld budget overschrijdt.

Wist je dat...

al meer dan 5 miljoen klanten gebruik maken van de Rabo App?

Meer handige functies in de Rabo App

Inzicht

Alles op het gebied van inzicht vind je op één handige plek in de app. Ga naar 'Inzicht' in het menu van je app en je ziet direct hoe je ervoor staat.

Rabo Betaalverzoek

Met een Rabo Betaalverzoek vraag je veilig en snel je geld terug aan vrienden en bekenden. Gewoon vanuit de Rabo App.

Apple Pay

Wil je sneller en contactloos betalen met je iPhone, Apple Watch, iPad of Mac? Activeer dan Apple Pay in de Rabo App.

Contact opnemen via de app

Hulp nodig? Vind online het antwoord op de meest gestelde vragen of neem direct contact met ons op. Wanneer jij dat nodig hebt.

Spaarpotjes

Met spaarpotjes kun je doelgericht en overzichtelijk sparen, bijvoorbeeld om een huis te kopen of voor die nieuwe auto of een vakantie. Zo heb je niet meer al je spaargeld op één hoop staan, maar een digitale spaarpot per spaardoel.

Toegang tot al je producten

Direct inzicht en toegang tot al je producten. Van je betaalrekeningen, hypotheek tot aan je verzekeringen. Zo heb je altijd grip over je bankzaken.

Inloggen met Touch of Face ID

Ondersteunt je smartphone of tablet vingerafdruk- of gezichtsherkenning? Dan kun je inloggen en betalingen bevestigen in de Rabo App met je vingerafdruk of je Face ID.

Rabo Labs

Wil je als eerste toegang tot de nieuwste functies in de Rabo App? Meld je dan aan voor Rabo Labs!

Man kijkt naar zijn Rabo App

Nog geen Rabo App?

Online bankieren doe je eenvoudig met de Rabo App. De app is al meer dan 5 miljoen keer gedownload. Gebruikers beoordelen deze met gemiddeld meer dan 4 sterren. Ervaar ook het gemak en download de app in de appstores.

Apple App Store badge
Google Play Store badge