Inzicht met de Rabo App

Betere geldkeuzes maken? Dat begint bij inzicht. In de Rabo App vind je slimme functies om meer Inzicht te krijgen in je uitgaven. Handig!

    Bekijk welke vaste lasten eraan komenBespaar geld door een budget in te stellen Al je transacties automatisch gecategoriseerd

Al je inzichten in één app

In jouw maandoverzicht zie je hoeveel er deze maand is binnengekomen en uitgegeven. Je ziet direct hoe je ervoor staat. Je kan doorklikken om te kijken wat je inkomsten en uitgaven in andere maanden zijn geweest.

Andere handige online inzicht functies

Kijk vooruit

Benieuwd welke vaste bij- en afschrijvingen er nog aankomen? Met de knop 'Kijk vooruit' in je transactieoverzicht vind je jouw geplande en voorspelde transacties. Deze vinden mogelijk de komende maand plaats. Handig toch?

Spaarpotjes

Met Spaarpotjes in de Rabo App kun je doelgerichter en overzichtelijker sparen. Maak bijvoorbeeld een spaarpotje aan voor een vakantie of een studie van je kind. Met de voortgangsbalk zie je voortgang van jouw spaardoel.

Alerts

Direct een seintje als je vakantiegeld binnen is of als je rood komt te staan? Met Rabo Alerts ontvang je een melding via e-mail of een push alert vanuit de app. Stel je Rabo Alerts in in Rabo Online Bankieren of de Rabo App.

Veelgestelde vragen