Inzicht in je geldzaken

Inzicht met de Rabo App

Betere geldkeuzes maken? Dat begint bij inzicht. De Rabo App helpt je om meer inzicht te krijgen in je geldzaken. Handig! Zeker nu je vaste lasten een stuk hoger kunnen zijn door de hoge inflatie en stijgende prijzen. In de Rabo App vind je slimme functies om meer grip te kunnen krijgen op je uitgaven. Ontdek ook 'Inzicht' in het menu en zie hoe je ervoor staat en hoe je budgetten instelt.

Al je inzichten in één app

Zie in een oogopslag je maandelijkse vaste lasten. Vergeet bijvoorbeeld geen abonnementen of verzekeringen meer. En houd grip op je vaste lasten. Handig als je ergens op wilt besparen.

Andere handige online inzicht functies

Kijk vooruit

Benieuwd welke vaste bij- en afschrijvingen er nog aankomen? Met de knop 'Kijk vooruit' in je transactieoverzicht vind je jouw geplande en voorspelde transacties. Deze vinden mogelijk de komende maand plaats. Handig toch?

Spaarpotjes

Met Spaarpotjes in de Rabo App kun je doelgerichter en overzichtelijker sparen. Maak bijvoorbeeld een spaarpotje aan voor een vakantie of een studie van je kind. Met de voortgangsbalk zie je voortgang van jouw spaardoel.

Alerts

Direct een seintje als je vakantiegeld binnen is of als je rood komt te staan? Met Rabo Alerts ontvang je een melding via e-mail of een push alert vanuit de app. Stel je Rabo Alerts in in Rabo Online Bankieren of de Rabo App.

Veelgestelde vragen

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Als je ons belt met de app, weten we gelijk wie je bent en kunnen we je veilig en snel helpen. Klik hier en bel ons met de app

Of kies hier het gewenste nummer