Beleggen bij de Rabobank

Beleggen voor straks

Steeds meer mensen kiezen voor beleggen om vermogen op te bouwen. Vermogen dat zij willen gebruiken om straks bijvoorbeeld een huis te kopen, studie voor de kinderen te kunnen betalen of eerder te stoppen met werken. Welke dromen wil jij waarmaken? Wat jouw reden ook is om te gaan beleggen, wij helpen je graag op weg!

Hoe wil jij beleggen?

Rabo Beheerd Beleggen

Laat experts voor je beleggen

Een mix van aandelen en obligaties met een wereldwijde spreiding Starten kan met ieder bedrag Lage kosten en solide rendement
Bekijk Beheerd Beleggen

Rabo Zelf Beleggen

Jij bepaalt zelf waarin je belegt

Kies zelf uit een breed assortiment, ook duurzame producten Starten kan met ieder bedrag Kosten en rendement afhankelijk van je keuzes
Bekijk Zelf beleggen
Bereik meer met beleggen

Beginnen met beleggen

Beginnen met beleggen kan voor veel mensen best spannend zijn. Want hoe werkt beleggen eigenlijk? Welke beleggingsvorm moet je bijvoorbeeld kiezen? En hoe zit het met het rendement en risico? Geen zorgen, wij leggen je dit graag uit.

Ontdek hoe beleggen werkt

Waarom beleggen bij de Rabobank?

Solide resultaten

Door de krachtige combinatie van risicobeheersing en wetenschappelijk onderbouwde beleggingskeuzes profiteren onze klanten al jaren van solide resultaten.

Transparant over kosten

Via onze prijswinnende Rabo App heb je altijd en overal inzicht in de kosten, het rendement en de opbouw van je portefeuille. Ook nieuwe ontwikkelingen in de markt lees via de app.

Oog voor mens en milieu

Sinds juni 2020 bestaat Rabo Beheerd Beleggen Basis uit volledig duurzame fondsen en ook Rabo Beheerd Beleggen Actief en Exclusief worden stapsgewijs duurzaam. Ga je zelf beleggen, dan kun je bij ons kiezen uit ruim 70 groene fondsen waarmee je zelf je impact kunt bepalen.

Meer over duurzaam beleggen

Goed om te weten

Aan beleggen zijn risico’s verbonden. De waarde van je beleggingen kan schommelen en je kan een deel van je inleg verliezen.

Taoufik Boussebaa

"Beleggen doe je met het oog op de lange termijn. Zo profiteer je optimaal van het effect van rendement op rendement."

- Taoufik Boussebaa (Lead Beleggingsstrategie)

Leun rustig achterover en laat onze experts het werk doen

Bekijk Beheerd Beleggen