Man en vrouw in hangmat

Wat kan beleggen jou opleveren?

Bereken eenvoudig met onze tool wat beleggen jou mogelijk kan opleveren.

Beleggen voor straks

Steeds meer mensen kiezen voor beleggen om vermogen op te bouwen. Vermogen dat zij willen gebruiken om straks bijvoorbeeld een huis te kopen, de studie voor de kinderen te kunnen betalen of eerder te stoppen met werken. Welke dromen wil jij waarmaken? Wat jouw reden ook is om te gaan beleggen, wij helpen je graag op weg!

Lucas Houben

Lucas Houben

Klant (25 jaar)

“Beleggen hoeft helemaal niet zo spannend en moeilijk te zijn als veel mensen denken. En hoe eerder je begint, hoe langer je de tijd hebt om rendement op te bouwen.”

Waarom beleggen bij Rabobank?

Illustratie geld

Solide resultaten

Door de krachtige combinatie van risicobeheersing en wetenschappelijk onderbouwde beleggingskeuzes profiteren onze klanten al jaren van solide resultaten.

Illustratie telefoon met handen

Transparant over kosten

Via onze Rabo App heb je altijd en overal inzicht in de kosten, jouw rendement en de opbouw van je portefeuille. Ook nieuwe ontwikkelingen in de markt lees je in de app.

Illustratie windmolen

Oog voor milieu, mens en goed bestuur

Met Rabo Beheerd Beleggen beleg je standaard op een duurzame manier. Ga je zelf beleggen, dan kun je bij ons kiezen voor fondsen met een eigen duurzaamheidsbeleid waarmee je zelf je duurzame focus kunt bepalen.

Illustratie Kopje koffie met muis

Wil je eerst meer weten?

Chat of bel met ons als je nog vragen hebt. Wij geven geen advies, wel inzicht in de productkenmerken en –voorwaarden zodat je zelf een onderbouwde keuze kunt maken. Wil je liever eerst een afspraak met ons om in gesprek te gaan over de mogelijkheden van beleggen bij Rabobank? Vraag dan een kosteloos oriëntatiegesprek aan.