Man kijkt op telefoon

Handige informatie voor beleggers

Als belegger is het fijn om op de hoogte te blijven van beursnieuws en ontwikkelingen en trends rondom jouw beleggingen. Wij helpen je daar graag bij. Zo vind je op deze pagina essentiële beleggersinformatie zoals beleggingsnieuws, onze beleggingsvisie en geven we updates per beleggingsproduct.

Video-updates per beleggingsproduct

Om je meer inzicht te geven in wat er speelt op de beurs en in de markt, bieden wij maandelijkse video-updates. Hierin bespreken wij de marktontwikkelingen, rendementen en beursvooruitzichten. Van een algemene update tot updates per beleggingsproduct, je bekijkt ze hieronder.

Video Maandupdate placeholder

Rabo Beheerd Beleggen Basis

Video-update Rabo Beheerd Beleggen Basis - november 2021

We zijn transparant over kosten en rendementen. De in de video getoonde tabel is door ons opgemaakt op basis van onze eigen rendementsgegevens. De kosten van de fondsaanbieders (ook wel lopende kosten genoemd) zijn hierin verwerkt; de tarieven die Rabobank doorberekent zijn hierin echter niet meegenomen.

Het rendement van je individuele portefeuille kan door afrondingsverschillen licht afwijken van het in de video getoonde overzicht.

Rabo Beheerd BeleggenRabo Zelf BeleggenMaandupdate Beleggen
Video Maandupdate placeholder

Rabo Beheerd Beleggen Basis

Video-update Rabo Beheerd Beleggen Basis - november 2021

Video Maandupdate placeholder

Rabo Beheerd Beleggen Actief

Video-update Rabo Beheerd Beleggen Actief - november 2021

Video Maandupdate placeholder

Rabo Beheerd Beleggen Exclusief

Video-update Rabo Beheerd Beleggen Exclusief - november 2021

Windmolens in weiland

Duurzaam beleggen bij Rabobank

Als Rabobank vinden we een betere wereld voor mens en milieu belangrijk, ook als het om beleggen gaat. Met Rabo Beheerd Beleggen beleg je daarom standaard op een duurzame manier. En als je zelf gaat beleggen, kun je bij ons kiezen uit ruim 70 groene fondsen waarmee je zelf je impact kunt bepalen. Lees meer over duurzaam beleggen bij de Rabobank en kom alles te weten over ons Beleid Duurzaam Beleggen.

Lees meer over duurzaam beleggen
Man kijkt in de App

Eén online omgeving voor al je beleggingszaken

Blijf altijd en overal op de hoogte van je beleggingszaken via de Rabo App en Rabo Online Bankieren. Zo heb je in je Portefeuille-overzicht snel inzicht in de kosten, het rendement, de spreiding en de waarde van je portefeuille. Ook vind je er beleggingsnieuws, beursinformatie, video-updates per beleggingsproduct én onze uitgebreide beleggingsvisie. Wel zo handig! Ontdek alle functies voor beleggers binnen onze online omgeving.

Lees meer over alle mogelijkheden voor beleggers

Beleggen Actueel: ontvang wekelijks beleggingsnieuws

Exclusief voor klanten van Rabobank verschijnt iedere week de nieuwsbrief Beleggen Actueel. In deze nieuwsbrief belichten we interessante onderwerpen op het gebied van beleggen. Denk hierbij aan actuele marktinformatie, ontwikkelingen op de beurs, maar bijvoorbeeld ook nieuwe (beleggings)mogelijkheden binnen de Rabo App.

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Illustratie vraag

Online klantenservice beleggen

Kom je ergens niet uit of heb je nog vragen? Bekijk dan onze servicepagina over beleggen. Hier vind je bijvoorbeeld een toelichting bij het Jaaroverzicht Beleggingsportefeuille, een uitleg over hoe je een order kunt doorgeven en informatie over hoe je beleggingen kunt overboeken naar Rabobank via onze overstapservice.

Ongemerkt een mooi bedrag opbouwen?

Beleg je met Rabo Beheerd Beleggen en wil je een mooi bedrag opbouwen zonder er veel tijd aan te besteden? Door automatisch een bedrag in te leggen, heb je er bijna geen omkijken meer naar. Bereken wat Automatisch Inleggen jou kan opleveren en stel het eenvoudig zelf in.

Juridische informatie over beleggen bij Rabobank

Bekijk de informatie
Europese wetgeving MiFID IIVerplichting Legal Entity Identifier (LEI) bij zakelijk beleggen
Rendement en risico: kies een passend beleggingsprofielRisicometers Beleggen Rabobank