Vrouw kijkt op telefoon

Beleggingsnieuws

Hoe ontwikkelen de financiële markten zich? Ons beleggingsnieuws geeft wekelijkse updates en nieuwsberichten rondom beleggen. Zet deze pagina in je favorieten en blijf op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws.

Podcast

Luister naar de podcast en abonneer je

Magnificent 7, duurzame energie en politieke verschuivingen

De beursprestaties van de 'Magnificent 7' blijven opvallen. In deze aflevering bespreken we hoe het toch komt dat die bedrijven het zo goed blijven doen. We zoomen in op beleggen in duurzame energie en staan stil bij politieke verschuivingen in Frankrijk en het VK. Heb je een vraag aan onze beleggingsexperts, mail hem dan naar: fm.nl.blikopbeleggen@rabobank.nl. Laat je bijpraten of lees onze uitgebreide beleggingsvisie.

Goed om te weten

Aan beleggen zijn risico’s verbonden. De waarde van je belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

Koersen en meer nieuws

Beleg je met Rabo Zelf Beleggen? Dan vind je in je ingelogde omgeving de laatste koersen van aandelen, obligaties, fondsen en Rabobank Certificaten. Ook lees je in deze omgeving ANP-nieuws over beursgenoteerde bedrijven en bekijk je de actuele beursagenda.

  1. Log in op Rabo Online Bankieren (via de Rabo App is dit helaas niet mogelijk)
  2. Ga naar het overzicht van Rabo Zelf Beleggen
  3. Klik op ‘Koersen en Nieuws’