Meisje aan tafel houdt bankpasje tegen haar oogjes aan

Ouders en kinderen

Je kind groeit op en dat brengt mooie uitdagingen met zich mee. Voor jou en je kind. Bouwen aan een goede financiële toekomst. Zakgeld geven en krijgen. Steeds meer eigen geldzaken regelen. Dat is best veel! Daarom vind je hier meer informatie over producten, tools en tips voor het hele gezin.

Vier 125 jaar Rabobank en doe mee aan de Rabo Sportactie

Bij een sportvereniging kun je niet verliezen. Want met sport win je vrienden. Daarom steunen we al jaren sportverenigingen en sportbonden die aangesloten zijn bij NOC*NSF. En om 125 jaar Rabobank te vieren, hebben we nu tijdelijk de Rabo Sportactie. Hiermee willen we jonge sporters van 10 tot en met 20 jaar steunen met € 125 Rabo SportCadeau. Dit is een eenmalige bijdrage voor het sportlidmaatschap. Bekijk of je in aanmerking komt voor de Rabo Sportactie.

Help je kind op weg

Hoe leer je met geld omgaan? De beste manier is door zakgeld te krijgen en daar zélf keuzes over te maken. Met een beetje hulp van ouders natuurlijk. Kom meer te weten over hoe jullie kunnen omgaan met het geven, krijgen, sparen en uitgeven van zakgeld.

Geldervaring shoot jonge klanten 6-9 jaar

Zelf uitproberen

De beste manier om te leren? Zelf doen natuurlijk! Kinderen die van jongs af aan omgaan met geld, maken later vaak betere financiële keuzes (Nibud, 2020). Maar waar begin je? En wat is normaal op welke leeftijd? Wij delen stappenplannen, tips en tricks zodat jullie samen én zelf aan de slag kunnen.

Ontdek de verschillende geldervaringen