Vrouw betaalt contactloos in winkel

Wat is het best passende betaalpakket voor jou?

Ga aan de slag met de keuzehulp. Binnen drie vragen weet je het antwoord.

Alles voor je dagelijkse betaalgemak

Een betaalrekening openen, een rekening wijzigen of toevoegen? Ontdek de mogelijkheden om betalen makkelijk, toegankelijk en inzichtelijk te maken. Bekijk al onze betaalpakketten en betaalproducten.

Daarom een rekening bij Rabobank

Rabobank

Samen investeren in de maatschappij

Wij hebben geen aandeelhouders, maar leden. Dat betekent dat we de winst niet met aandeelhouders hoeven te delen. In plaats daarvan bepalen we samen met onze leden hoe en waar we een deel van die winst in de maatschappij investeren.

Rabobank

Betalen was nog nooit zo makkelijk

Betalen met je smartphone of smartwatch? Dat regel je gemakkelijk met Apple Pay of met Google Pay. Liever (contactloos) betalen met je betaalpas of creditcard? Betaal op de manier die jij wilt en bekijk direct welke rekening het best bij jou past.

Geld overmaken

Gratis Overstapservice

Nieuwe betaalrekening? Met de Overstapservice zorgen we ervoor dat automatische incasso’s van je oude betaalrekening vanzelf binnenkomen op je nieuwe betaalrekening. Handig!

Jongen betaalt contactloos

Contactloos betalen met Apple Pay of Google Pay

Contactloos betalen met Apple Pay of Google Pay is snel en makkelijk. Je hoeft geen pincode in te voeren en geen betaalpas in een pinapparaat te steken. Hiermee kan je jouw fysieke pasjes en contant geld vervangen door betalen met je iPhone, Apple Watch of Android telefoon

phone

Hulp nodig?