Creditcard aanvragen

Gemakkelijk en veilig (contactloos) betalen met je creditcard in binnenland, buitenland en online. Je koopt en betaalt nu, maar het totaalbedrag van je aankopen wordt pas tegen het eind van de maand van je betaalrekening afgeschreven. En wist je dat er interessante verzekeringen zijn inbegrepen bij je creditcard? Bekijk hier je mogelijkheden.

*Hiervoor gelden voorwaarden. Je leest hier meer over op de productpagina’s.

Daarom een creditcard bij Rabobank

payment confirmation success

Met je creditcard betalen was nog nooit zo handig

Contactloos of via Apple Pay betalen met je creditcard? Betaal met je creditcard in webshops, winkels en restaurants. Reserveer een hotel of auto. Betaal veilig met je creditcard op de manier die jij wilt. Bekijk welke creditcard bij jou past.

iemand die met een smartphone bezig is

Regel veel zelf voor je creditcard

Ben je benieuwd hoe je je creditcard activeert of hoe je je creditcard blokkeert als je hem verliest? Je pincode vergeten? Van plan een aankoop te doen die hoger is dan je bestedingsruimte? Regel het eenvoudig via de creditcard zelfservice.

Producten verzekerd

Verzekeringen creditcard

Een aankoop gedaan met je creditcard en het is gestolen, kapot of je bent het verloren. Je vlucht of bagage is vertraagd en je moet noodzakelijke aankopen doen. Aankopen gedaan met je creditcard zijn in veel situaties verzekerd of worden vergoed.

Illustratie van 2 betaalpasjes

Nog geen klant?

Heb je nog geen betaalpakket bij Rabobank? Vraag deze dan eerst gemakkelijk aan. Je hebt namelijk een betaalpakket nodig om een creditcard bij ons aan te vragen.

Bekijk de betaalpakketten van Rabobank

Veelgestelde vragen over onze creditcards

Nog geen betaalrekening bij de Rabobank?

Alle betaalrekeningen zijn eenvoudig en snel online aan te vragen. Maak gebruik van de gratis Overstapservice.

phone

Hulp nodig?