Voorwaarden

Hier vind je onze belangrijkste juridische documenten op een rij. De productvoorwaarden staan bij onze producten.

Algemene Bankvoorwaarden

In de Algemene Bankvoorwaarden staan jouw rechten en plichten én die van ons. De voorwaarden zijn vereenvoudigd, verduidelijkt en aangepast. Ze zijn geschreven in begrijpelijker Nederlands. Alle banken in Nederland hanteren dezelfde voorwaarden.

Lees de toelichting op de Algemene Bankvoorwaarden op Nvb.nl

Productvoorwaarden

Naast de Algemene Bankvoorwaarden zijn er ook productvoorwaarden. Deze sluiten aan bij het specifieke product dat je bij ons afneemt. Je vindt de productvoorwaarden bij onze producten.

Producten voor particulieren
BetalenPensioenHypothekenLenenBeleggenSparen
Essentiële beleggersinformatie

De Essentiële Beleggersinformatie (EBI) geeft je meer inzicht in de aard en de risico's van beleggen in beleggingsfondsen. Lees deze informatie door voordat je gaat beleggen in een beleggingsfonds. De EBI van de beleggingsfondsen die bij de Rabobank aan te kopen zijn, vind je via de Fondsselector. Je kunt de EBI's ook vinden op de internetsite van de betreffende fondsaanbieder.

EBI van de beleggingsfondsen bekijken via de Fondsselector
Dienstverleningsdocumenten

In een dienstverleningsdocument staat wat wij voor jou kunnen doen. Ook lees je wat wij van jou verwachten en waar je terecht kunt met vragen en klachten. Andere financiële dienstverleners hebben ook dienstverleningsdocumenten. Zo kun je ons vergelijken met anderen. En je kunt ook onze kosten vergelijken. Hieronder vind je onze belangrijkste Dienstverleningsdocumenten.

Verklarende woordenlijst

We willen transparant zijn over de kosten die we in rekening brengen voor betaalrekeningen en meest voorkomende betaaldiensten. Daarom maken we samen met alle banken gebruik van dezelfde termen. Wilt u meer informatie over de betekenis van een term, kijk dan op onze verklarende woordenlijst.