Persoonlijke lening

Met een persoonlijke lening leen je eenmalig een bedrag dat je in één keer krijgt uitbetaald. Handig voor een grote uitgave.

Leen een bedrag tussen € 2.500 en € 50.000 Vaste rente vanaf 5,3%Boetevrij sneller aflossen
Zak met geld

Wat is een persoonlijke lening?

Bij een persoonlijke lening leen je eenmalig een bedrag wat je direct krijgt uitbetaald op je Rabobank betaalrekening. De looptijd en de vaste rente worden vooraf vastgelegd. Zo weet je precies hoeveel je elke maand betaalt en wanneer je lening is afgelost. Hoe lang je mag doen over het terugbetalen van je persoonlijke lening hangt af van het bestedingsdoel. Een persoonlijke lening is ideaal wanneer je vooraf weet hoeveel geld je nodig hebt en graag zekerheid hebt over de kosten. Je kunt een persoonlijke lening aanvragen van 18 jaar tot 74,5 jaar.

Zo vraag je een persoonlijke lening aan

Ben je geïnteresseerd in een persoonlijke lening? Een persoonlijke lening afsluiten is heel gemakkelijk.

maak een berekening

Maak een berekening

Maak met de handige berekentool een berekening voor jouw persoonlijke lening, door aan te geven welk bedrag je nodig hebt en wat je leendoel is.

offerte aanvragen

Aanvragen offerte persoonlijke lening

Stuur je aanvraag vrijblijvend en met één druk op de knop naar ons door. Op basis van je aanvraag doen wij je via e-mail een persoonlijk aanbod wat het beste past bij jouw situatie.

akkoord op offerte

Akkoord op het aanbod

Tevreden over ons aanbod? Dan is het tijd om een aantal gegevens te uploaden om je aanvraag compleet te maken.

geld op rekening

Het afgesproken bedrag op je rekening

Binnen vijf werkdagen nadat wij alle gegevens hebben ontvangen en goedgekeurd, krijg je het afgesproken bedrag op je rekening.

Voorwaarden persoonlijke lening

Om een persoonlijke lening af te kunnen sluiten, moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Lees daarom voor het afsluiten van jouw persoonlijke lening de voorwaarden goed door. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. De voorwaarden van onze persoonlijke lening behoren tot de top in de markt.

Veelgestelde vragen over een persoonlijke lening

Hoe kan ik mijn persoonlijke lening oversluiten?

Een oude lening met een hoge rente, het afbetalen van een creditcardschuld, postorderkredieten. Wist je dat je dit soort leningen naar ons kunt oversluiten, vaak voor een scherper tarief?

Lees hier meer
Heb ik een betaalrekening nodig bij Rabobank om een lening af te sluiten?

Wil je bij ons een persoonlijke lening aanvragen? Dan heb je een betaalrekening nodig bij Rabobank. Deze kun je eenvoudig online aanvragen.

Waarom krijg ik een BKR registratie?

Wij zijn aangesloten bij het BKR. Soms moeten wij informatie over je opvragen. Bijvoorbeeld wanneer je ons om een lening vraagt. Ook moeten wij bepaalde zaken melden bij het BKR, bijvoorbeeld de hoogte van jouw lening of als je ons niet op tijd betaalt. Meer informatie over het BKR vindt je op www.bkr.nl.

Hoe kan ik mijn persoonlijke lening bekijken of wijzigen?

Benieuwd wanneer je lening is afgelost? Of zie je graag een overzicht hoeveel rente je betaalt voor je lening? Je lening bekijken en wijzigen doe je in de Rabo App of in Rabo Online Bankieren. Je kunt het volgende veranderen aan je lening:

- Extra geld overmaken voor je lening, zodat je de lening sneller hebt terugbetaald.

- Een bedrag opnemen van je lening. Dit kan alleen als je een Doorlopend Krediet hebt waarbij er nog opnameruimte is en je nog binnen de flexibele periode van je Doorlopend Krediet zit.

Hoe vaak worden de rentes van onze leningen aangepast?

De persoonlijke lening heeft een vaste rente. Je kunt er dus op vertrouwen dat die rente voor jou tijdens de looptijd niet verandert.

Zijn er speciale rentes voor het verbouwen of verduurzamen van je huis?

Wil je geld lenen voor het verbouwen of verduurzamen van je huis? Kijk dan naar onze verbouwingslening of duurzaamheidslening. Dit zijn leningen met een speciale, vaste rente.

VerbouwingsleningDuurzaamheidslening
BKR-registratie bij lening
Lees meer

Persoonlijke lening aanvragen

Ben je klaar om jouw persoonlijke lening af te sluiten?