pension

Wat is een persoonlijke lening?

Bij een persoonlijke lening leen je eenmalig een bedrag wat je direct krijgt uitbetaald op je Rabobank betaalrekening. De looptijd en de vaste rente worden vooraf vastgelegd. Zo weet je precies hoeveel je elke maand betaalt en wanneer je lening is afgelost. Hoe lang je mag doen over het terugbetalen van je persoonlijke lening hangt af van het bestedingsdoel. Een persoonlijke lening is ideaal wanneer je vooraf weet hoeveel geld je nodig hebt en graag zekerheid hebt over de kosten. Je kunt een persoonlijke lening aanvragen van 18 jaar tot 74,5 jaar.

Zo vraag je een persoonlijke lening aan

Ben je geïnteresseerd in een persoonlijke lening? Een persoonlijke lening afsluiten is heel gemakkelijk.

pinbox icon

Maak een berekening

Maak met de handige berekentool een berekening voor jouw persoonlijke lening, door aan te geven welk bedrag je nodig hebt en wat je leendoel is.

offerte aanvragen

Aanvragen offerte persoonlijke lening

Stuur je aanvraag vrijblijvend en met één druk op de knop naar ons door. Op basis van je aanvraag doen wij je via e-mail een persoonlijk aanbod wat het beste past bij jouw situatie.

akkoord op offerte

Akkoord op het aanbod

Tevreden over ons aanbod? Dan is het tijd om een aantal gegevens te uploaden om je aanvraag compleet te maken.

sparen-of-beleggen-image

Het afgesproken bedrag op je rekening

Binnen 2 werkdagen na ontvangst van ondertekening, staat het bedrag bij je op de rekening.

Voorwaarden persoonlijke lening

Om een persoonlijke lening af te kunnen sluiten, moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Lees daarom voor het afsluiten van jouw persoonlijke lening de voorwaarden goed door. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. De voorwaarden van onze persoonlijke lening behoren tot de top in de markt.

Veelgestelde vragen over een persoonlijke lening

Persoonlijke lening aanvragen

Ben je klaar om jouw persoonlijke lening af te sluiten?