Hoeveel kan ik lenen?

Met deze calculator krijg je direct een indicatie van de kosten van jouw gewenste leenbedrag. De uitkomst is geen aanbod of advies. Wil je de precieze berekening? Log dan in en vraag vrijblijvend de lening aan.

Bereken je lening

Het is op dit moment niet mogelijk om een lening aan te vragen voor minder dan € 5.000. Onze excuses voor het ongemak.

Indicatie
Kosten per maand
...
Vaste rente
...
Totale kosten
...
Type lening
...
Leenbedrag
...
Looptijd
...
Totale rente
...
Deze bedragen geven een indicatie.
Uitgangspunten bij de berekening

Wanneer kun je geld lenen?

Je kunt geld lenen als je:

tussen de 18 en 74,5 jaar bent in Nederland woont een betaalrekening hebt bij Rabobank en passend inkomen hebt en een positieve of geen BKR-registratie

Waarom je leent bij Rabobank

Illustratie van euromunten en een stethoscoop

Persoonlijke financiële fit

Wij kijken voor een lening naar jouw persoonlijke situatie en wat hierbij verstandig is. Past een lening niet bij jouw huidige situatie? Dan kijken wij graag met je verder.

Illustratie mobiel en laptop

Online inzicht in je lening

Bekijk eenvoudig de voortgang van je lening(en) in de Rabo App, waar je ook bent, wanneer je wilt. Uiteraard bieden wij ook inzicht in je lening(en) via Rabobank Online Bankieren.

Illustratie tekenen

Uitstekende voorwaarden

Boetevrij versneld aflossen, kwijtschelding bij overlijden en mocht het een keer tegenzitten kijken wij graag of er mogelijkheden zijn.

Veelgestelde vragen over lenen

Wil je je lening bekijken, extra aflossen of een afgelost bedrag opnieuw opnemen uit je lening? Op onze klantenservicepagina's vind je de antwoorden op veelgestelde vragen over lenen.

phone

Hulp nodig?