Geld lenen voor een auto

Ben je op zoek naar een nieuwe auto en wil je geld lenen voor de aanschaf daarvan? Dan kan de persoonlijke lening van Freo een uitkomst bieden om (een deel van) een nieuwe of tweedehands auto te financieren.

Check je autoverzekering

Waarom geld lenen voor een auto

Wanneer je onvoldoende spaargeld hebt voor een auto, kan een lening een manier zijn om een auto te financieren. Met de persoonlijke lening van Freo leen je een bedrag dat je in één keer ontvangt. Via Rabobank kun je een vrijblijvende offerte aanvragen voor een persoonlijke lening van Freo. Over de looptijd en de rente maak je afspraken met Freo, zo weet je wat je elke maand betaalt en wanneer de lening is afgelost. Wanneer je een lening afsluit voor een auto is het verstandig dat je de looptijd van de lening afstemt op de verwachte levensduur van de auto. Wanneer je bijvoorbeeld verwacht 5 jaar (60 maanden) te doen met de auto, kun je er het beste voor zorgen dat de lening uiterlijk na 5 jaar is afbetaald. Je kunt er altijd voor kiezen om versneld de persoonlijke lening van Freo af te lossen. Bij Freo is het versneld aflossen van je persoonlijke lening boetevrij, zo betaal je geen extra kosten en kun je op het totaal bedrag besparen doordat je uiteindelijk minder rente betaalt.

Meer over de persoonlijke lening van Freo

Waarom je bij Freo leent

Boetevrij aflossen

Bij Freo kun je onbeperkt en boetevrij extra aflossen. Zo ben je eerder klaar met aflossen en kun je hiermee jouw totale kosten verlagen doordat je in totaal minder rente betaalt.

Vaste lage rente

De persoonlijke lening van Freo heeft een vast en scherp rentetarief. Samen met Freo spreek je af in hoeveel tijd je de persoonlijke lening terugbetaalt en wat je maandbedrag wordt.

Onderdeel van Rabobank Groep

Freo is sinds 2007 onderdeel van Rabobank Groep en onderscheidt zich door lenen simpel te houden. Dit betekent geen ingewikkelde voorwaarden, geen verrassingen achteraf en je kunt alles zelf online regelen.

Hoe vraag ik de persoonlijke lening aan bij Freo?

De persoonlijke lening van Freo vraag je in 4 stappen aan: maak een berekening via Rabobank en verstuur je aanvraag naar Freo. Direct na ontvangst van jouw aanvraag voert Freo een eerste beoordeling van jouw financiële situatie uit en doen zij een BKR toets en een check in hun waarschuwingssystemen. Afhankelijk van de uitkomst hiervan brengt Freo een offerte uit.

Persoonlijke lening aanvragen

Ben je klaar om de persoonlijke lening van Freo aan te vragen?