Let op! Geld lenen kost geld
Vrouw leent geld voor een auto

Geld lenen voor een auto

Ben je op zoek naar een nieuwe auto en wil je geld lenen voor de aanschaf daarvan? Dan kan de persoonlijke lening van Freo een uitkomst bieden om (een deel van) een nieuwe of tweedehands auto te betalen.

Illustratie sleutelhanger auto en sleutel

Waarom geld lenen voor een auto?

Met de persoonlijke autolening van Freo leen je een bedrag dat je in één keer ontvangt zodat je meteen jouw auto kunt kopen. Het is slim om de tijd dat je de lening aflost, aan te passen aan de verwachte levensduur van de auto. Zo betaal je geen geld voor een auto die je niet meer gebruikt. Bijvoorbeeld, als je verwacht dat je de auto 5 jaar gebruikt, is het slim om ervoor te zorgen dat je de lening binnen die 5 jaar helemaal hebt afbetaald.

Meer over de persoonlijke lening van Freo
Prent over elektriciteit

Autolening afsluiten of private lease?

Als je nadenkt over het kopen van een auto, zijn er verschillende dingen om rekening mee te houden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen tussen een autolening of een private lease contract. Bij private lease rijd je voor een vast maandbedrag in een nieuwe auto waarbij de verzekering, wegenbelasting en het onderhoud inbegrepen zijn. Maar bij een autolening via Rabobank is de auto meteen van jou, heb je al je geldzaken op één plek en heb je geen vastgesteld aantal kilometers per jaar. Een autolening en private lease hebben duidelijke verschillen. Welke optie het meest geschikt is voor jou, is afhankelijk van je situatie en voorkeuren.

Daarom een persoonlijke autolening bij Freo

Illustratie van een stapel muntjes

Kosteloos extra aflossen

Bij Freo kun je onbeperkt en boetevrij extra aflossen. Zo ben je eerder klaar met aflossen en kun je hiermee jouw totale kosten verlagen doordat je in totaal minder rente betaalt.

Rabobank

Vaste lage rente

De persoonlijke autolening van Freo heeft een vast en scherp rentetarief. Samen met Freo spreek je af in hoeveel tijd je de persoonlijke lening terugbetaalt en wat je maandbedrag wordt.

Rabobank

Onderdeel van Rabobank Groep

Freo is sinds 2007 onderdeel van Rabobank Groep en onderscheidt zich door lenen simpel te houden. Dit betekent geen ingewikkelde voorwaarden, geen verrassingen achteraf en je kunt alles zelf online regelen.

Lenen voor iets anders?

Als je voor een ander doel wil lenen dan kan een persoonlijke lening ook mogelijk de uitkomst bieden. Heb je al gedacht aan...

Veelgestelde vragen

Persoonlijke lening aanvragen om auto te financieren

Ben je klaar om de persoonlijke lening van Freo aan te vragen?