Let op! Geld lenen kost geld
Motor financieren

Geld lenen voor een motor

Droom je van een nieuwe motor? Dan kan de persoonlijke lening van Freo je op weg helpen om (een deel van) je motor te betalen.

Lening voor motor

Waarom geld lenen voor een motor?

Met je eigen motor de weg op gaan en de wereld verkennen brengt een ongeëvenaard gevoel van vrijheid met zich mee. Een motor kan een flinke investering zijn. Met de persoonlijke motorlening van Freo leen je een bedrag dat je in één keer ontvangt zodat je meteen jouw motor kunt kopen. Via Rabobank kun je een vrijblijvende offerte aanvragen voor een persoonlijke lening van Freo. Over de looptijd en de rente maak je afspraken met Freo, zo weet je wat je elke maand betaalt en wanneer de lening is afgelost.

Meer over de persoonlijke lening van Freo
Rabobank

Motorlening afsluiten of private lease?

Als je nadenkt over het kopen van een motor zijn er verschillende dingen om rekening mee te houden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen tussen een persoonlijke motorlening of een private lease contract. Bij private lease rijd je voor een vast maandbedrag op een nieuwe motor waarbij de verzekering, wegenbelasting en het onderhoud inbegrepen zijn. Maar bij een motorlening via Rabobank is de motor meteen van jou, heb je al je geldzaken op één plek en heb je geen vastgesteld aantal kilometers per jaar. Een motorlening en private lease hebben duidelijke verschillen. Welke optie het meest geschikt is voor jou, is afhankelijk van je situatie en voorkeuren.

Daarom een persoonlijke motorlening bij Freo

Illustratie van een stapel muntjes

Kosteloos extra aflossen

Bij Freo kun je onbeperkt en boetevrij extra aflossen. Zo ben je eerder klaar met aflossen en kun je hiermee jouw totale kosten verlagen doordat je in totaal minder rente betaalt.

Rabobank

Vaste lage rente

De persoonlijke motorlening van Freo heeft een vast en scherp rentetarief. Samen met Freo spreek je af in hoeveel tijd je de persoonlijke lening terugbetaalt en wat je maandbedrag wordt.

Rabobank

Onderdeel van Rabobank Groep

Freo is sinds 2007 onderdeel van Rabobank Groep en onderscheidt zich door lenen simpel te houden. Dit betekent geen ingewikkelde voorwaarden, geen verrassingen achteraf en je kunt alles zelf online regelen.

Lenen voor iets anders?

Als je voor een ander doel wil lenen dan kan een persoonlijke lening ook mogelijk de uitkomst bieden. Heb je al gedacht aan...

Veelgestelde vragen over het financieren van een motor

Persoonlijke lening aanvragen om jouw motor te financieren

Ben je klaar om de persoonlijke lening van Freo aan te vragen?